armichael.
Budeš se divit, ale vím kolik času tahle služba sežere. Sám jsem byl admin a mod komunitních stránek s malilinkatým dosahem. Tak že bych si to vynásobil pár tisícovkama a mám jasnou představu.
A vím, že už bych na to čas neměl. I proto jsem přihodil něco co mě napadlo při pročtení. Vzpomněl jsem si, co to bylo už před lety za problém se vyznat v tom co se píše pro nováčky. A to jak to na mě působilo jsem tu i teda napsal.
Ono je potřeba se někdy na takoví projekt podívat očima člověka, který není zainteresován a je tu poprvé. A astro je pro mě hobby jen na pár měsíců v roce. A nejsem ten nejlepší člověk na to v tom poradit, spíše teď jsem ve fázi "tohle bych nedělal"

Můj návrh byl postaven na tom, že tu již vlákna které zodpoví základní otázky jsou. Tak proč jim to nestrčit rovnou pod nos.
A opět, mod a nebo někdo kdo tu tráví čas klidně denně asi ví co by tam mohlo jít. Já sem přijdu párkrát do roka. Takže i když s kůží na trh půjdu, tak to kvalitní kůže fakt nebude.
To že hades můj návrh pochopil tak, že chci něco měnit přeci není můj problém. Např. dvader to uchopil tak jak to bylo podáno. Reagoval na návrh tak jak se dalo očekávat. Konec.
Pokud ti vyšlo že máš co dočinění s člověkem, který si uvědomuje své možnosti jak časové tak vědomostní. Tak jsi mě odhadl správně. Pokud víš že máš co dočinění s někým kdo se rád podělí o nápad ačkoliv mu může být jedno jak to dopadne, taky správně.
Za mě. Nápad je, tak berte nebo nechte být. Mě to je vážně jedno.