Já si myslím, že si to svoji cílovou skupinu najde. Když jsem laické veřejnosti na firemním setkání ukazoval "mlhavé fleky" - a to ve 400-ce dobsonu, tak z původní skupinky cca 20 lidí zbylo po chvíli jen pár nadšenců. Ostatní se vypařili se slovy, že tam skoro nic není vidět a vůbec to není barevný
To už daleko větší úspěch mělo EAA pomocí 77mm refraktoru a kamerky z EQ6 montáže. Tam prostě ty objekty za pár sekund až desítek sekund (pro mě je EAA do minuty, pak už je to astrofoto

) viděl každý, a žasnul, že to tam fakt je. Dokonce jsem musel zaklepat dalekohledem aby to bylo rozhýbané, pár jedinců mě podezřívalo, že se to odněkud stahuje.
No a tohle je v podstatě to samé, jen all-in-one, nemusí se nic sestavovat, drátovat. Prostě se to jen přinese, postaví a zapne. Za mě - proč ne ? Pořádné astrofoto to není, a nebude (to je dneska úplně na jiné úrovni)- Zatím to má svoje limity, ale to se určitě bude zlepšovat. Pro pokoukání, co je kde na obloze, ale i šmírování v krajině, je to pěkná hračička a hlavně konečně za rozumnou cenu a s asi nejlepším výsledkem ze všech přístrojů téhle kategorie. Já osobně bych si to nekoupil, ale úspěch to určitě mít bude.