Příklady
Příklady
To je pravda, ale kazdopadne je dobre o existenci takovych reseni alespon vedet, protoze se to v soutezi muze klidne vyskytnout.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Příklady
Zdravím,
chtěla bych se zeptat zda neznáte cokoliv, co by mi pomohlo pochopit příklady související s astronomii (astrofyziku). Knížka od Širokých-Základy astronomie v příkladech je dobrá, ale není tam vysvětleno postup řešení. Nemáte či neznáte někdo stránku nebo nemáte to někdo vypočítané?
Za cokoliv, co by mi mohlo pomoct budu vděčná..
S pozdravem Maku
chtěla bych se zeptat zda neznáte cokoliv, co by mi pomohlo pochopit příklady související s astronomii (astrofyziku). Knížka od Širokých-Základy astronomie v příkladech je dobrá, ale není tam vysvětleno postup řešení. Nemáte či neznáte někdo stránku nebo nemáte to někdo vypočítané?
Za cokoliv, co by mi mohlo pomoct budu vděčná..
S pozdravem Maku
- Roman (Rick)
- Kontaktovat uživatele:
Příklady
Ahoj. Pokiaľ si pamätám, tá knižka mala pred každou sekciou príkladov časť, kde sa daná problematika rozoberala aj s popísaným postupom riešenia. Len pár príkladov bolo takých, že tam nebol vyriešený postup priamo, ale aj na nie sa dalo príjsť "na základe predchádzajúcich skúseností". Síce som s týmto nepracoval už asi 10 rokov, ale možno by som našiel nejaké vyrátané príklady v starých zošitoch (keď tak SZ ...).