Návrh na novou funkci
-
Mar.mar
Návrh na novou funkci
Navrhuji novou funkci, něco jako "oblíbenost u admina". Samozřejmě nevím, zda je to technicky možné. Bylo by to v profilu, 0 = admini tohoto uživatele nesnáší, 1 = je jim ukraden 2 = kamarád admina 3 = velmi dobrý kamarád admina. Tím by přispěvatelé rovnou věděli, čí příspěvky budou smazány a čí ne. Komu bude blokován účet a komu ne apod. Myslím, že by to zpřehlednilo zdejší situaci.
Návrh na novou funkci
Můj názor je takový, že by to nic neřešilo. Příspěvky tady nejsou mazané pole toho, kdo je jak oblíbený u admina nebo co, ale podle jeho chování k ostatním uživatelům a nerespektování jejich názorů. Narážky na kohokoliv sem vůbec nepatří a nějaká oblíbenost u admina s tím nemá absolutně nic společného.
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Návrh na novou funkci
Kolekci příspěvků uživatele Mar.mar v sekci kosmonautika jsem musel mazat pro závažné porušení pravidel fóra. Podobné příspěvky si můžete pro porovnání přečíst v sekci Hypertextový odkaz v Astronomické fórum. Takové příspěvky zde nemají co pohledávat. Označovat můžeš koho chceš. Kdo se neumí chovat slušně, může být sebevíc oblíbený u admina, ale admin mu stejně napíše, dej si bacha. V ideálním případě, narozdíl od tebe, mu to nebude psát veřejně. Více se k tomuto problému vyjadřovat nebudu, jen dodám
Uráží mně podobné poznámky s cílem zdiskreditovat moderátory fóra i fórum jako takové.
Je to trapné a povede to jen k tomu, že fórum zanikne pro nedostatek moderátorů.
Uráží mně podobné poznámky s cílem zdiskreditovat moderátory fóra i fórum jako takové.
Je to trapné a povede to jen k tomu, že fórum zanikne pro nedostatek moderátorů.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Návrh na novou funkci
MaG napsal:
Moderátoři a admini, máte moji podporu a dokonce si myslím že by váš postup vůči podobným příspěvkům a také uživatelům, kteří mají za cíl někoho urazit a pomluvit, měl být mnohem radikálnější.
Prohlašuji, že se s adminy a moderátory osobně neznám a dokonce jsem byl v minulosti též "postižen" smazáním svých příspěvků v souvislosti s mazáním některých témat. V žádném případě tím ale ostatní nepřišli o žádné užitečné informace a kvalitě astro-fóra to jen prospělo.
Moderátoři a admini, máte moji podporu a dokonce si myslím že by váš postup vůči podobným příspěvkům a také uživatelům, kteří mají za cíl někoho urazit a pomluvit, měl být mnohem radikálnější.
Prohlašuji, že se s adminy a moderátory osobně neznám a dokonce jsem byl v minulosti též "postižen" smazáním svých příspěvků v souvislosti s mazáním některých témat. V žádném případě tím ale ostatní nepřišli o žádné užitečné informace a kvalitě astro-fóra to jen prospělo.
Návrh na novou funkci
Mar.mar napsal: Navrhuji novou funkci, něco jako "oblíbenost u admina". Samozřejmě nevím, zda je to technicky možné. Bylo by to v profilu, 0 = admini tohoto uživatele nesnáší, 1 = je jim ukraden 2 = kamarád admina 3 = velmi dobrý kamarád admina. Tím by přispěvatelé rovnou věděli, čí příspěvky budou smazány a čí ne. Komu bude blokován účet a komu ne apod. Myslím, že by to zpřehlednilo zdejší situaci.
A co takhle si přečíst pravidla a podle těch se chovat? Psát příspěvky týkající se astronomie a prezentování svých výsledků? Pokud se ti nelíbí, že astro-forum není chat, kde se anonymně uráží každý s každým, tak můžeš odejít.
Pro moderátory: Také máte moji plnou podporu. Nenechte fórum zaplevelit takovými blbinami.
A co takhle si přečíst pravidla a podle těch se chovat? Psát příspěvky týkající se astronomie a prezentování svých výsledků? Pokud se ti nelíbí, že astro-forum není chat, kde se anonymně uráží každý s každým, tak můžeš odejít.
Pro moderátory: Také máte moji plnou podporu. Nenechte fórum zaplevelit takovými blbinami.
Martin, eastman(at)centrum.cz, tel.:608515309
Návrh na novou funkci
Myslím, že to není tak dlouho, co zde podobné napadání proběhlo.
Tehdá zde někdo pravil, Bez milosti mazat, mazat.
Mohu dnes sám za sebe prohlásit, že s tím plně souhlasím.
Chování takové ryze sem skutečně nepatří !
Tehdá zde někdo pravil, Bez milosti mazat, mazat.
Mohu dnes sám za sebe prohlásit, že s tím plně souhlasím.
Chování takové ryze sem skutečně nepatří !
-
Mar.mar
Návrh na novou funkci
Není třeba komentovat praktiky zdejší mafie. Téma sluneční soustava - problémem není obsah, ale autor. Cituji ze soukromé zprávy od administrátora (!) Cassiho: " "Je pravda, že se občas neměří stejným metrem, ale nemyslím si, že by to bylo tak drastické, jak si někteří myslí.".
Chce snad moderátor Cassi veřejně prohlásit, že vůbec nezná uživatele Eryn? já o tom dost pochybuji. Chce moderátor MaG prohlásit, že vůbec neznám uživatele Milan?
Chce snad moderátor Cassi veřejně prohlásit, že vůbec nezná uživatele Eryn? já o tom dost pochybuji. Chce moderátor MaG prohlásit, že vůbec neznám uživatele Milan?
-
Mar.mar
Návrh na novou funkci
MaG napsal:
To by bylo vynikající, jsem všemi deseti pro!!
To by bylo vynikající, jsem všemi deseti pro!!
-
Mar.mar
Návrh na novou funkci
Vážení přátelé, právě jsem dostal soukromou zprávu, kde mi bylo vyhrožováno, že můj účet bude okamžitě smazán. Tomu se prosím říká demokracie. Přeji zdejší moderátorské mafii mnoho úspěchu v totalitních praktikách. Pravděpodobně mi bude smazán účet, aby mi bylo zabráněno ve zveřejnění závažných faktů. Sbohem
Návrh na novou funkci
Mar.mar napsal: Sbohem
Měj se
PS: A ještě bych dodal, že demokracie je svoboda v mezích zákona, zde svoboda v mezích pravidel.
Měj se
PS: A ještě bych dodal, že demokracie je svoboda v mezích zákona, zde svoboda v mezích pravidel.
Martin, eastman(at)centrum.cz, tel.:608515309
Návrh na novou funkci
Mar.mar napsal: Není třeba komentovat praktiky zdejší mafie. Téma sluneční soustava - problémem není obsah, ale autor. Cituji ze soukromé zprávy od administrátora (!) Cassiho: " "Je pravda, že se občas neměří stejným metrem, ale nemyslím si, že by to bylo tak drastické, jak si někteří myslí.".
Kdyby jsi pořádně četl moje soukromé zprávy a nepoužíval jejich neúplné části proti mě.
Děkuji
Kdyby jsi pořádně četl moje soukromé zprávy a nepoužíval jejich neúplné části proti mě.
Děkuji
Kometa C/2024 Y1
-
Mar.mar
Návrh na novou funkci
Cassi napsal:
Děkuji
Tady by bylo dobré povšimnout si, že Cassi nereagoval na mou otázku, zda zná osobně uživatele Eryn a je tedy neobjektivní. Každý si udělá úsudek sám...
Děkuji
Tady by bylo dobré povšimnout si, že Cassi nereagoval na mou otázku, zda zná osobně uživatele Eryn a je tedy neobjektivní. Každý si udělá úsudek sám...
Návrh na novou funkci
Koukám, že profil mar.mar je už v nebi mezi hvězdami. Myslím, že mu tam bude nejlíp.
Murphyho zákon seeingu: Seeing je nejhorší v okamžiku expozice.
dobson 400/1828, dobson 305/1500 na paralaktickém stolku, MAK 127, MTO, SKYMASTER 15x70
http://astrofotky.cz/~aquarius
dobson 400/1828, dobson 305/1500 na paralaktickém stolku, MAK 127, MTO, SKYMASTER 15x70
http://astrofotky.cz/~aquarius
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Návrh na novou funkci
Kolikrát se zde již probíral problém, jak se proti podobným útokům bránit. Podle méo názoru je fórum vystaveno útokům nevyrovnaných jedinců a spammerů a vše se háže na moderátory, místo aby se vylepšila ochrana fóra. Divíte se pak, že mám chuť se tu vykašlat nejen na moderování, ale i jít třeba jinam a odkázat vás, že chcete-li se kultivovaně bavit, přejděte tam? Mám pocit, že dokud to zdejší moderátoři nezabalí a neodkáží vás na jiné stránky (např. fórum 8mag, ale tam je zas celkem striktní se přihlásit, protože o to musíte požádat a to holt kždému nevyhovuje), tak to tu bude stále stejné. Fórum v současné podobě začíná být neudržitelné.
Martin Gembec, Astronomické události
Návrh na novou funkci
Chtělo by takovéto příspěvky či náměty, hned v samotném jádru mazat.
A co s nenapravitelnými přispěvateli? Někde ve vyšší politice zazněl názor " Třikrát a dost", nebylo by možná na škodu toto heslo zavést do pravidel.
A co s nenapravitelnými přispěvateli? Někde ve vyšší politice zazněl názor " Třikrát a dost", nebylo by možná na škodu toto heslo zavést do pravidel.