Návrh na novou funkci

Vaše náměty a připomínky k tomuto fóru.
Mar.mar

Návrh na novou funkci

Příspěvek od Mar.mar »

Navrhuji novou funkci, něco jako "oblíbenost u admina". Samozřejmě nevím, zda je to technicky možné. Bylo by to v profilu, 0 = admini tohoto uživatele nesnáší, 1 = je jim ukraden 2 = kamarád admina 3 = velmi dobrý kamarád admina. Tím by přispěvatelé rovnou věděli, čí příspěvky budou smazány a čí ne. Komu bude blokován účet a komu ne apod. Myslím, že by to zpřehlednilo zdejší situaci.
moonulka

Návrh na novou funkci

Příspěvek od moonulka »

Můj názor je takový, že by to nic neřešilo. Příspěvky tady nejsou mazané pole toho, kdo je jak oblíbený u admina nebo co, ale podle jeho chování k ostatním uživatelům a nerespektování jejich názorů. Narážky na kohokoliv sem vůbec nepatří a nějaká oblíbenost u admina s tím nemá absolutně nic společného.
MaG
Kontaktovat uživatele:

Návrh na novou funkci

Příspěvek od MaG »

Kolekci příspěvků uživatele Mar.mar v sekci kosmonautika jsem musel mazat pro závažné porušení pravidel fóra. Podobné příspěvky si můžete pro porovnání přečíst v sekci Hypertextový odkaz v Astronomické fórum. Takové příspěvky zde nemají co pohledávat. Označovat můžeš koho chceš. Kdo se neumí chovat slušně, může být sebevíc oblíbený u admina, ale admin mu stejně napíše, dej si bacha. V ideálním případě, narozdíl od tebe, mu to nebude psát veřejně. Více se k tomuto problému vyjadřovat nebudu, jen dodám

Uráží mně podobné poznámky s cílem zdiskreditovat moderátory fóra i fórum jako takové.

Je to trapné a povede to jen k tomu, že fórum zanikne pro nedostatek moderátorů.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
KoMar
Věk: 55

Návrh na novou funkci

Příspěvek od KoMar »

MaG napsal:
Uráží mně podobné poznámky s cílem zdiskreditovat moderátory fóra i fórum jako takové.

Je to trapné a povede to jen k tomu, že fórum zanikne pro nedostatek moderátorů.
Moderátoři a admini, máte moji podporu a dokonce si myslím že by váš postup vůči podobným příspěvkům a také uživatelům, kteří mají za cíl někoho urazit a pomluvit, měl být mnohem radikálnější.

Prohlašuji, že se s adminy a moderátory osobně neznám a dokonce jsem byl v minulosti též "postižen" smazáním svých příspěvků v souvislosti s mazáním některých témat. V žádném případě tím ale ostatní nepřišli o žádné užitečné informace a kvalitě astro-fóra to jen prospělo.
eastman

Návrh na novou funkci

Příspěvek od eastman »

Mar.mar napsal: Navrhuji novou funkci, něco jako "oblíbenost u admina". Samozřejmě nevím, zda je to technicky možné. Bylo by to v profilu, 0 = admini tohoto uživatele nesnáší, 1 = je jim ukraden 2 = kamarád admina 3 = velmi dobrý kamarád admina. Tím by přispěvatelé rovnou věděli, čí příspěvky budou smazány a čí ne. Komu bude blokován účet a komu ne apod. Myslím, že by to zpřehlednilo zdejší situaci.
A co takhle si přečíst pravidla a podle těch se chovat? Psát příspěvky týkající se astronomie a prezentování svých výsledků? Pokud se ti nelíbí, že astro-forum není chat, kde se anonymně uráží každý s každým, tak můžeš odejít.

Pro moderátory: Také máte moji plnou podporu. Nenechte fórum zaplevelit takovými blbinami.
Martin, eastman(at)centrum.cz, tel.:608515309
Duk

Návrh na novou funkci

Příspěvek od Duk »

Myslím, že to není tak dlouho, co zde podobné napadání proběhlo.
Tehdá zde někdo pravil, Bez milosti mazat, mazat.
Mohu dnes sám za sebe prohlásit, že s tím plně souhlasím.
Chování takové ryze sem skutečně nepatří !
Mar.mar

Návrh na novou funkci

Příspěvek od Mar.mar »

Není třeba komentovat praktiky zdejší mafie. Téma sluneční soustava - problémem není obsah, ale autor. Cituji ze soukromé zprávy od administrátora (!) Cassiho: " "Je pravda, že se občas neměří stejným metrem, ale nemyslím si, že by to bylo tak drastické, jak si někteří myslí.".

Chce snad moderátor Cassi veřejně prohlásit, že vůbec nezná uživatele Eryn? já o tom dost pochybuji. Chce moderátor MaG prohlásit, že vůbec neznám uživatele Milan?
Mar.mar

Návrh na novou funkci

Příspěvek od Mar.mar »

MaG napsal:

To by bylo vynikající, jsem všemi deseti pro!!
Mar.mar

Návrh na novou funkci

Příspěvek od Mar.mar »

Vážení přátelé, právě jsem dostal soukromou zprávu, kde mi bylo vyhrožováno, že můj účet bude okamžitě smazán. Tomu se prosím říká demokracie. Přeji zdejší moderátorské mafii mnoho úspěchu v totalitních praktikách. Pravděpodobně mi bude smazán účet, aby mi bylo zabráněno ve zveřejnění závažných faktů. Sbohem
eastman

Návrh na novou funkci

Příspěvek od eastman »

Mar.mar napsal: Sbohem
Měj se ;)

PS: A ještě bych dodal, že demokracie je svoboda v mezích zákona, zde svoboda v mezích pravidel.
Martin, eastman(at)centrum.cz, tel.:608515309
Cassi

Návrh na novou funkci

Příspěvek od Cassi »

Mar.mar napsal: Není třeba komentovat praktiky zdejší mafie. Téma sluneční soustava - problémem není obsah, ale autor. Cituji ze soukromé zprávy od administrátora (!) Cassiho: " "Je pravda, že se občas neměří stejným metrem, ale nemyslím si, že by to bylo tak drastické, jak si někteří myslí.".

Chce snad moderátor Cassi veřejně prohlásit, že vůbec nezná uživatele Eryn? já o tom dost pochybuji. Chce moderátor MaG prohlásit, že vůbec neznám uživatele Milan?
Kdyby jsi pořádně četl moje soukromé zprávy a nepoužíval jejich neúplné části proti mě.

Děkuji
Kometa C/2024 Y1
Mar.mar

Návrh na novou funkci

Příspěvek od Mar.mar »

Cassi napsal:

Kdyby jsi pořádně četl moje soukromé zprávy a nepoužíval jejich neúplné části proti mě.

Děkuji
Tady by bylo dobré povšimnout si, že Cassi nereagoval na mou otázku, zda zná osobně uživatele Eryn a je tedy neobjektivní. Každý si udělá úsudek sám...
aquarius

Návrh na novou funkci

Příspěvek od aquarius »

Koukám, že profil mar.mar je už v nebi mezi hvězdami. Myslím, že mu tam bude nejlíp.
Murphyho zákon seeingu:     Seeing je nejhorší v okamžiku expozice.
dobson 400/1828, dobson 305/1500 na paralaktickém stolku, MAK 127, MTO, SKYMASTER 15x70
http://astrofotky.cz/~aquarius
MaG
Kontaktovat uživatele:

Návrh na novou funkci

Příspěvek od MaG »

Kolikrát se zde již probíral problém, jak se proti podobným útokům bránit. Podle méo názoru je fórum vystaveno útokům nevyrovnaných jedinců a spammerů a vše se háže na moderátory, místo aby se vylepšila ochrana fóra. Divíte se pak, že mám chuť se tu vykašlat nejen na moderování, ale i jít třeba jinam a odkázat vás, že chcete-li se kultivovaně bavit, přejděte tam? Mám pocit, že dokud to zdejší moderátoři nezabalí a neodkáží vás na jiné stránky (např. fórum 8mag, ale tam je zas celkem striktní se přihlásit, protože o to musíte požádat a to holt kždému nevyhovuje), tak to tu bude stále stejné. Fórum v současné podobě začíná být neudržitelné.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Duk

Návrh na novou funkci

Příspěvek od Duk »

Chtělo by takovéto příspěvky či náměty, hned v samotném jádru mazat.
A co s nenapravitelnými přispěvateli? Někde ve vyšší politice zazněl názor " Třikrát a dost", nebylo by možná na škodu toto heslo zavést do pravidel.
Odpovědět