Alien_MasterMynd napsal:
Tam bude zalezet, jestli ma kompas nebo ne. Nicmene nikde jsem se zadnou stiznost pri pouzivani nabijecich clanku nedocetl.
Prave ze tam kompas je (teda treba zrovna u toho meho ano). Na druhou stranu je asi fakt, ze tam nejspis nebude tak moc zalezet na presnosti a nejakeho stupne odchylky si nikdo nevsimne... Schvalne to nekdy zkusm, zda to vliv ma ;D
CELESTRON SKYSCOUT
CELESTRON SKYSCOUT
Jsem zacatecnik, ale lecim se 

CELESTRON SKYSCOUT
Panove, lepsi zkusit nez debatit ;)
Nabijeci baterie ve SkyScoutu jsou bez problemu. Minimalne tedy nepozoruji zadny problem. Proto tam jsou take ty nasazovaci trubicky na baterie.
Nabijeci baterie ve SkyScoutu jsou bez problemu. Minimalne tedy nepozoruji zadny problem. Proto tam jsou take ty nasazovaci trubicky na baterie.
Celestron CGE1400 SC355mm,Celestron C11GPS SC280mm,Televue TV-NP127 127mm APO FlatField refraktor,SW-80ED 80mm ED refraktor SBIG-ST2000XM CCD kamera, StellaCamII TV kamera, 100mm H-alfa refraktor....
CELESTRON SKYSCOUT
Vyzkoušel jsem SkyScout s nabijecími bateriemi RAM a bez problémů...
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;