CELESTRON SKYSCOUT
CELESTRON SKYSCOUT
Celestron CGE1400 SC355mm,Celestron C11GPS SC280mm,Televue TV-NP127 127mm APO FlatField refraktor,SW-80ED 80mm ED refraktor SBIG-ST2000XM CCD kamera, StellaCamII TV kamera, 100mm H-alfa refraktor....
- Alien_MasterMynd
CELESTRON SKYSCOUT
SKYMASTER napsal: Právě mi dorazil http://www.celestron.com/skyscout/new/index.php
Tak poreferuj jak to funguje, koukal jsem na to pred nejakym casem na strankach Celestronu
Tak poreferuj jak to funguje, koukal jsem na to pred nejakym casem na strankach Celestronu
SW NWT 200/1000, HEQ5 SS, SW ref. 70/500
Tr. 8x30,10x50,20x50
Praktica Super TL, Sigma SD10, chlazený mod. Canon 350D s amp-off, EOS IX, FujiFilm S3Pro, upravená chlaz. TV kamera, Watec 902H3 Ultimate, obj. 10-300mm
http://www.alien-mastermynd.com
Tr. 8x30,10x50,20x50
Praktica Super TL, Sigma SD10, chlazený mod. Canon 350D s amp-off, EOS IX, FujiFilm S3Pro, upravená chlaz. TV kamera, Watec 902H3 Ultimate, obj. 10-300mm
http://www.alien-mastermynd.com
CELESTRON SKYSCOUT
Vypada to jako zajimava hracka, a ja mam hracky rad, ale moc mne nenapadlo k jakemu serioznejsimu astronomickemu ucelu by se to mohlo hodit.
Hi tech hledacek s manualnim GO-TO?
Hi tech hledacek s manualnim GO-TO?
Pavel Vabrousek
CELESTRON SKYSCOUT
Jeste jsem nemel cas to vyzkouset ted mam nejakou praci, zrejme o vikendu se k tomudostanu.
Pro mne je to hezka hracka a po vyzkouseni by to mohl byt docela slusny navadec na DOBSONA
Pro mne je to hezka hracka a po vyzkouseni by to mohl byt docela slusny navadec na DOBSONA
Celestron CGE1400 SC355mm,Celestron C11GPS SC280mm,Televue TV-NP127 127mm APO FlatField refraktor,SW-80ED 80mm ED refraktor SBIG-ST2000XM CCD kamera, StellaCamII TV kamera, 100mm H-alfa refraktor....
CELESTRON SKYSCOUT
O tom uz jsme se bavili tady, tak jsem zvedavy jak to tedy ve skutecnosti je.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
CELESTRON SKYSCOUT
Také se přimlouvám za zveřejnění prvních dojmů, jak je to přesné, jak to reaguje na kovy, jestli by to šlo použít jako chytrý hledáček...Děkuji
Meade LX200 8", Celestron 102/500, triedr 10x50, 2x oko
CELESTRON SKYSCOUT
Takze jen kratka informace (bohuzel ted jsem hodne v zahranici), protoze o tom pisi clanek. Mel jsem ted cas si s tim pohrat, dokonce jsem projistotu to vzal skoro na jizni polokouli, aby mi to ukazovalo to co jsem jeste nevidel.
Funguje to krasne vsechny prednosti i podle mne nedostatky ci navrhy na vylepseni ci chystam do velkeho clanku. Navic jsem to dal k dispozici i devitilete holcicce, aby to vyzkousela z pohledu ditete.
Funguje to krasne vsechny prednosti i podle mne nedostatky ci navrhy na vylepseni ci chystam do velkeho clanku. Navic jsem to dal k dispozici i devitilete holcicce, aby to vyzkousela z pohledu ditete.
CELESTRON SKYSCOUT
SKYMASTER napsal: Takze jen kratka informace (bohuzel ted jsem hodne v zahranici), protoze o tom pisi clanek. Mel jsem ted cas si s tim pohrat, dokonce jsem projistotu to vzal skoro na jizni polokouli, aby mi to ukazovalo to co jsem jeste nevidel.
Tak parada. Dufam, ze to prinesies aj na MHV.
Tak parada. Dufam, ze to prinesies aj na MHV.
CELESTRON SKYSCOUT
Tak plnim slib a recenzi najdete zde
CELESTRON SkyScout - osobní planetárium či naváděcí systém pro dalekohled? (recenze)
http://posec.astro.cz/view.php?cisloclanku=2007031001
Ucast na MHV mohu potvrdit, co se tyce DsD tak snad to vyjde, zatim neslibujeme. Zvazujeme vice variant.
CELESTRON SkyScout - osobní planetárium či naváděcí systém pro dalekohled? (recenze)
http://posec.astro.cz/view.php?cisloclanku=2007031001
Ucast na MHV mohu potvrdit, co se tyce DsD tak snad to vyjde, zatim neslibujeme. Zvazujeme vice variant.
CELESTRON SKYSCOUT
No je to zaujimava recenzia ,dik za zaujimave zhodnotenie a popisanie pristroja..a pokial by to bolo mozne pouzit aj ako hladacik na navadzanie dalekohladu..bola by to zaujimava kombinacia 
CELESTRON SKYSCOUT
jde to tedy přidělat místo hledáčku na dobsona?
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
CELESTRON SKYSCOUT
Když to má databázi pouze hvězd a tak akorám Messiera, není to zrovna za ty peníze pro tyhle účely přínosem
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz