Veselé Vánoce a šťastný Nový rok
Všem přeji veselé Vánoce,hodně zdraví a štěstí do nového roku a jasné nebe(nejen to nad hlavou).A zároveň všem děkuji za jejich cenné rady a postřehy.Hodně mi pomohly.Díky.
Patriot
I já musím členům fóra poděkovat za cenné rady, které mi poskytli. Bez nich bych už asi skončil, neboť bych nevěděl, jak dál.
A rovněž přeji všem veselé Vánoce a šťastný nový rok.
A rovněž přeji všem veselé Vánoce a šťastný nový rok.
Chcel by som zazelat vsetky clenom astrofora stedre vianoce a bujary silvester PF 2005 a hlavne temnu cistu oblohu. Dakujem vsetkym Vam, ktori ste svojimi prispevkami a radami usmernovali moje amaterske kroky. Je tu ukryta naozaj velmi hlboka studna vedomosti. Este raz vdaka Vam! Do skoreho pisania v januari priatelia ! :hi:
Veselé Vánoce s přáním : Nechť hvězdy svítí ve vašich srdcích po celý příští rok .
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Astrofóru vděčím za velmi mnoho. Nejen že jsem se toho tolik naučil, ale také jsem poznal hodně dobrých lidí a dokonce se s některými již viděl osobně, což je pak dalším přínosem.
Přeji všem, ať jim vyjde počasí alespoň na některé úkazy, které si zabookovali a nebo se aspoň koukněme na hvězdy, když je prostě hezky.
Pokud vás zlobily počítače víc než je zdrávo, mám tu pro vás takovou milou PF-ku
Přeji všem, ať jim vyjde počasí alespoň na některé úkazy, které si zabookovali a nebo se aspoň koukněme na hvězdy, když je prostě hezky.
Pokud vás zlobily počítače víc než je zdrávo, mám tu pro vás takovou milou PF-ku

Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
Tak se přidám i já 
Všem členům Astrofóra, ale i ostatním příznivcům astronomie, přeji příjemné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a pohodový život plný jasných nocí v nadcházejícím roce 2005.
:hi:

Všem členům Astrofóra, ale i ostatním příznivcům astronomie, přeji příjemné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a pohodový život plný jasných nocí v nadcházejícím roce 2005.
Aleš Knobloch -- Astronomické informace -- AstroVIEW (web ve vývoji)
Přeji Vám příjemnou vánoční pohodu prožitou ve zdraví a pokoji. Do nového roku vše nejlepší, hodně zdraví a jasnou oblohu přeje
Frenk :hi:
Frenk :hi:
49°43'9" N&&15°46'14" E
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
Skládací dobson 406f4.5
"Drbohlav"dobson 250f6
Také přeji všem moc krásné vánoce a všechno nej do nového roku.
Drátek
Drátek
Ja sa chcem taktiez podakovat za kopu cennych a dolezitych rad od skusenejsich clenov fora a takisto prajem vesele Vanoce a stastny novy rok vsetkym astronomom amaterom.
Samozrejme, nesmiem zabudnut na astroforum.Nech aj nadalej pomaha vsetkym, kt. sa zaujimaju o astronomiu
Samozrejme, nesmiem zabudnut na astroforum.Nech aj nadalej pomaha vsetkym, kt. sa zaujimaju o astronomiu
TAk jo,
do Nového roku přeji co nejméně alkoholu v krvi :sick2: a do nového roku přeji všem co nejvíc jasných bezměsíčných nocí...
Tom :hi:
do Nového roku přeji co nejméně alkoholu v krvi :sick2: a do nového roku přeji všem co nejvíc jasných bezměsíčných nocí...
Tom :hi:
Tomáš&&http://www.astronom.wz.cz
díky astrofóru jsem objevil a mohl rozvinout svou vášeň pro astronomii.. díky. v novém roce přeji nejen jasné nebe.
jirka
jirka
nedoporučuji obchodování s DUKem