Montáž Auto-Tracking
Montáž Auto-Tracking
Predám túto novú, nepoužívanú vychýlenú motorickú v oboch osiach azimutálnu montáž s duralovým statívom s nosnosťou MAK 127 + dobre urobenú hlavicu na upevnenie montáže na rúru o priemere 100 mm po odobratí nôh statívu. Cena 180 EUR s poštovným. Foto e-mailom.
Montáž Auto-Tracking
Konečná cena : bez hlavice 160 EUR. AK aj s prepravným plastovým boxom - 170 EUR + poštovné na dobierku.
Montáž Auto-Tracking
Podľa dotazov na Auto-Tracking predpokladám, že sú určité nejasnosti s funkciou montáže, preto na vysvetlenie v krátkosti uvádzam:
Je to, ako som už uviedol, montáž azimutálna ,jednovidlicová, vychýlená pre pozorovanie v zenite, motorická v oboch osiach. Nie je možnosť nastavenia manuálne, ale len za pomoci servomotorov napájaných 8 ks batérii = 12 V. Montáž pred pozorovaním sa orientuje na sever pri vodorovnej polohe. Príkazy pre posun sú v AJ za pomoci ovládača ako napr. pri Autostare., ale jednoduchšie. Montáž sa pripevňuje na upravený statív S-W a jej nosnosť je minimálne váha Mak 127, pretože je z toho kompletu. Predávam ju rýdzo zo zdravotných dôvodov, preto nebolo s ňou nič pozorované. Mienil som s ňou aj fotografovať, ale čo už...
Foto celého kompletu je na: www.opticalvision.co.uk, ale na požiadanie pošlem foto e-mailom večer.
Je to, ako som už uviedol, montáž azimutálna ,jednovidlicová, vychýlená pre pozorovanie v zenite, motorická v oboch osiach. Nie je možnosť nastavenia manuálne, ale len za pomoci servomotorov napájaných 8 ks batérii = 12 V. Montáž pred pozorovaním sa orientuje na sever pri vodorovnej polohe. Príkazy pre posun sú v AJ za pomoci ovládača ako napr. pri Autostare., ale jednoduchšie. Montáž sa pripevňuje na upravený statív S-W a jej nosnosť je minimálne váha Mak 127, pretože je z toho kompletu. Predávam ju rýdzo zo zdravotných dôvodov, preto nebolo s ňou nič pozorované. Mienil som s ňou aj fotografovať, ale čo už...
Foto celého kompletu je na: www.opticalvision.co.uk, ale na požiadanie pošlem foto e-mailom večer.
Montáž Auto-Tracking
Posledná úprava ceny: 160 /170/ EUR s poštovným.
Montáž Auto-Tracking
Asi by bylo dobré dát na montáž jednoznačný odkaz, já ji tam s určitostí nenašel, něco jsem našel, ale jestli to bylo ono to netuším. Zájem nemám, ale přesné určení by jistě prodej podpořilo.
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
Montáž Auto-Tracking
Doplňujem: www.opticalvision.co.uk potom : ...respected Sky-Watcher - ťuknúť na Sky-Watcher, potom :The new Auto-Tracking Series motorised - ťuknúť na Auto-Tracking Series a na tejto stránke smerom dole na angl. názov kompletu : SKYMAX-127 SupaTrak AUTO. Moja montáž má názov : Auto-Tracking MAK 127, ale MAK je už predaný, obidva komplety sú identické.
- biker.fm
- Věk: 58
- Kontaktovat uživatele:
Montáž Auto-Tracking
filipsky ma na mysli asi tento odkaz http://www.opticalvision.co.uk/astronom ... X-127_AUTO
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.
Montáž Auto-Tracking
Super - je to ono, len som to nevedel do tej podoby napísať. Ďakujem.
Ešte by som ozrejmil jednú vec: pôvodne som chcel predať komplet, t.z. montáž + teleskop, ale našiel sa len záujemca na MAK a montáž momentálne je ponúkaná, ale predaj MAK-a je viazaný na predaj montáže. Takže, pokiaľ by sa našiel záujemca na komplet, má samozrejme prednosť pred záujemcom len na teleskop. Nemal som absolútny prehľad, že za akú cenu by som to predal, ale v prípade záujmu sa určite dohodneme.
Ešte by som ozrejmil jednú vec: pôvodne som chcel predať komplet, t.z. montáž + teleskop, ale našiel sa len záujemca na MAK a montáž momentálne je ponúkaná, ale predaj MAK-a je viazaný na predaj montáže. Takže, pokiaľ by sa našiel záujemca na komplet, má samozrejme prednosť pred záujemcom len na teleskop. Nemal som absolútny prehľad, že za akú cenu by som to predal, ale v prípade záujmu sa určite dohodneme.
Montáž Auto-Tracking
Jesenný výpredaj : 140 /150/ EUR - ponuka platí do 24 hod. dnešného dňa a potom ruším predaj montáže.
Montáž Auto-Tracking
Posílám SZ