Časovač na Canon 2
Časovač na Canon 2
K pôvodnej téme nie je možné pridávať odpovede, tak zakladám novú tému. K dispozícii je ešte jeden časovač. Prípadní záujemcovia sa môžu prihlásiť tuná. V prípade, že téma bude opäť zamknutá, tak poprosím kontaktovať na adrese uvedenej v mojom profile.
mail to:fun2mas(at)gmail.com
Časovač na Canon 2
Já ho beru.... Jura
+ konektor N3
+ konektor N3
Časovač na Canon 2
OK. Si v zozname, pošli prosímťa kontaktné informácie (na môj email), kam ho po vyrobení zaslať.
Časovač na Canon 2
Ahoj,
pokud by někdo odřekl nebo byl k dispozici ještě jeden kousek, pak bych se také rád přidal (Canon EOS 20D) ...
J.
pokud by někdo odřekl nebo byl k dispozici ještě jeden kousek, pak bych se také rád přidal (Canon EOS 20D) ...
J.
Časovač na Canon 2
Jasne. Si v zozname, jeden je skutočne v rezerve. Mysleli sme na takých oneskorencov ako ty. Pošli prosím kontaktné informácie na zaslanie časovača. Email je v mojom profile.
A pozerám, že info sú v pošte. Díky.
A pozerám, že info sú v pošte. Díky.

Časovač na Canon 2
Tak to je skvělá zpráva.
Díky
J.
Díky
J.
Časovač na Canon 2
Odpovedám na dotazy ohľadom časovačov. V súčasnosti Ivanmsk osadzuje plošné spoje. Predpokladaný termín dokončenia tu zverejní Ivan.
Časovač na Canon 2
Zdravim, casovace su viac-menej osadene suciastkami, predpokladam, ze nasledujuci tyzden okolo 8.7. sa zacne s distribuciou. Dufam, ze navyskoci nijaky problem (Murphy nikdy nespi...). Dakujem za trpezlivost.
Orion N200/900, NEQ6Pro, CG5Adv, CCD Astropix 1.4+, Astropix 4.0, Canon 5D a 600D, Ivan Majchrovič, ivan(bodka)bpu(slimak)chello(bodka)sk