Predam montaz i EXOS PMC 100 Eight Equatorial.
Prvy majitel doklad o kupe /uz po zaruke/. original krabica.
100 percentny stav.
predam hlavu montaze stativ polarny hladacik zdroj na 220v +box na baterie.
cena 380 eur+postovne.
i EXOS PMC 100
Re: i EXOS PMC 100
Dobry den,
prosim Vas, tato montaz ma aj zabudovane wifi ci miniusb pripojenie k pc? Je to verzia, ktora na prevody pouziva ozubene remene?
Dakujem,
Feri
prosim Vas, tato montaz ma aj zabudovane wifi ci miniusb pripojenie k pc? Je to verzia, ktora na prevody pouziva ozubene remene?
Dakujem,
Feri
WiFi len s tabletom,nie s mobilom.
Bresser N150/750 ,Ref.102/600,iEXOS-100 PMC-goto Wifi ,Omegon veLOX 178C Color, SV Bony 305,Seestar S30
Mna by hlavne zaujimalo, ci je tato mechanika plnohodnotna nahrada (samozrejme naviac plne goto) za Sky-Watcher StarAdventurer 2i Pro. Ci uz v nosnosti alebo aj v presnosti, no a ci je mozne tuto montaz ovladat aj z PC, ci uz z N.I.N.A (windows) alebo aj z ekos/indi (linux).
Zvazujem totiz nahradu mojho StarAdventurer-a.
Za pripadne informacie vopred dakujem.
Zvazujem totiz nahradu mojho StarAdventurer-a.
Za pripadne informacie vopred dakujem.
Poużívam SharpCap ,ale nahodil som nina a všetko funguje cez ascom.Je dobré mať nahratý posledný soft.Keď precízne zarovnám cez SharpCap a pointujem.takto môže ísť hodiny.Praktizujem EAA cez live stack,takže expozície len do 120 sekúnd. Na to mi potrebná nosnosť cca 5kg stačí.
Bresser N150/750 ,Ref.102/600,iEXOS-100 PMC-goto Wifi ,Omegon veLOX 178C Color, SV Bony 305,Seestar S30
Prosím, ozvite sa mi buď na E-mail basoft@zv.psg.sk alebo na telefón 00421 902 685887. Vopred ďakujem.