MOV do AVI pro Registax
MOV do AVI pro Registax
Zdravím,
měl bych prosbičku. Snad se to tu už nerozebíralo ::)
Při provedení záznamu na kompaktu se mi uloží snímek ve formátu MOV, ten konvertoruji do formátu AVI. V Registaxu ho potom chci otevřít, ale bohužel, vyhazuje mi to tam chybu, přesně řečeno " Chyba spuštění AVI dekomprese ".
Může někdo poradit???
Děkuji předem !
D.
Při provedení záznamu na kompaktu se mi uloží snímek ve formátu MOV, ten konvertoruji do formátu AVI. V Registaxu ho potom chci otevřít, ale bohužel, vyhazuje mi to tam chybu, přesně řečeno " Chyba spuštění AVI dekomprese ".
Může někdo poradit???
Děkuji předem !
D.
MOV do AVI pro Registax
Duk napsal: Zdravím,
Může někdo poradit???
Děkuji předem !
D.
Asi bude nějaký problém s programem, který na ten převod formátu používáš. Já používám MOV Converter a všechno pracuje dobře. Registax používám ve verzi 3.0.1.23.
S pozdravem mkcz
Může někdo poradit???
Děkuji předem !
D.
Asi bude nějaký problém s programem, který na ten převod formátu používáš. Já používám MOV Converter a všechno pracuje dobře. Registax používám ve verzi 3.0.1.23.
S pozdravem mkcz
Na vesmíru je nejúžasnější to, že jej můžeme pozorovat.
MOV do AVI pro Registax
Duk napsal: Zdravím,
Může někdo poradit???
Děkuji předem !
D.
Ahoj Duku. Chyba je možná v absenci nějakého kodeku. Na převod používám VideoImpression a lze to ukládat v různých nastaveních. Při některých kodekách to tak zlobilo. Já to ukládám do Intel Indeo kodeku.Ten vychází při převodu nejlíp.
Může někdo poradit???
Děkuji předem !
D.
Ahoj Duku. Chyba je možná v absenci nějakého kodeku. Na převod používám VideoImpression a lze to ukládat v různých nastaveních. Při některých kodekách to tak zlobilo. Já to ukládám do Intel Indeo kodeku.Ten vychází při převodu nejlíp.
SW102/500, SW ED100/900, R100/1500, R125/1583, N127/646, R140/1543, R150/1800, C150/2250, N152/1178, N170/1022, NCN310/1768/5970,... + další sklíčka do 0,75m.
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
MOV do AVI pro Registax
Přinejhorším připomínám spolehlivý RAD Video Tools...
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
MOV do AVI pro Registax
Ahoj Duku,
před chvílí jsem si všimnul, že se narodil nový Registax V4, tak zkus třeba tuto novou verzi. Link je:
http://registax.astronomy.net/html/download_v4.html
před chvílí jsem si všimnul, že se narodil nový Registax V4, tak zkus třeba tuto novou verzi. Link je:
Na vesmíru je nejúžasnější to, že jej můžeme pozorovat.
MOV do AVI pro Registax
mkcz napsal: Ahoj Duku,
Ahoj,
díky za upozornění, mám ho už stažen, asi to ještě zkusím.
Zabýval jsem se několika konvertory včt. kodeků, ale je to stále to samé, je možné, že bude chyba ještě někde jinde (P.C. anebo uživatel ;D)
Ale abych se přiznal, ten smajlík už nevyjadřuje moji náladu. Jsem z toho docela roztrpčen, včem to může být ::)
Vyzkouším čtyřku.
Ještě jednou dík Tobě i dalším.
Zdraví D.
Ahoj,
díky za upozornění, mám ho už stažen, asi to ještě zkusím.
Zabýval jsem se několika konvertory včt. kodeků, ale je to stále to samé, je možné, že bude chyba ještě někde jinde (P.C. anebo uživatel ;D)
Ale abych se přiznal, ten smajlík už nevyjadřuje moji náladu. Jsem z toho docela roztrpčen, včem to může být ::)
Vyzkouším čtyřku.
Ještě jednou dík Tobě i dalším.
Zdraví D.
-
LbA
MOV do AVI pro Registax
Tomkk napsal: A proč to neuložíš do avi bez komprese? To je to tak velké?
Alebo pouzi tento bezstratovy kodek. Registax si s tym urcite poradi...
Alebo pouzi tento bezstratovy kodek. Registax si s tym urcite poradi...
- Edmund Squirrel
MOV do AVI pro Registax
Měl jsem stejné hlášení, jako popisuje Duk na začátku vlákna, při použití Registaxu 5 na soubor wmv generovaný webkamerou Logitech a převedený do avi formátu programem Format Factory.
Úspěšným (prozatím) řešením bylo užití RAD video tools a kodeku Intel Indeo. Format Factory tento kodek nenabízí, nezkoumal jsem lze-li to nějak doplnit.
Díky za radu
Úspěšným (prozatím) řešením bylo užití RAD video tools a kodeku Intel Indeo. Format Factory tento kodek nenabízí, nezkoumal jsem lze-li to nějak doplnit.
Díky za radu
Edmund Squirrel
Štefánikova hvězdárna Praha
Exoplanet transit database
MOV do AVI pro Registax
při použití Registaxu 5 na soubor wmv generovaný webkamerou Logitech a převedený do avi formátu programem Format Factory.
Díky za radu
Pokud by jsi prováděl snímání přes Iris, nemusíš video převádět, bude přímo v surovém avi.
Díky za radu
Pokud by jsi prováděl snímání přes Iris, nemusíš video převádět, bude přímo v surovém avi.
Kreativec a VJ v Planetáriu Praha (Planetum)
Newton 150/750, Seestar S50 na zajíce, Canon M50, Rybí oko Samyang 8 mm, Lunt LS35THa, GoPro Hero 3, Bresser Lidlskop" Skylux 70/700 - na vrabce
https://tomaja.cz
Newton 150/750, Seestar S50 na zajíce, Canon M50, Rybí oko Samyang 8 mm, Lunt LS35THa, GoPro Hero 3, Bresser Lidlskop" Skylux 70/700 - na vrabce
https://tomaja.cz
- Edmund Squirrel
MOV do AVI pro Registax
Hmm, a co je Iris? máte na mysli toto www.astrosurf.com/buil/us/iris/iris.htm ?
Edmund Squirrel
- Edmund Squirrel
MOV do AVI pro Registax
a to je schopné snímat video přímo z webkamery? ... jasně, už jsem na to kápnul.
Edmund Squirrel