Canon EOS 6D mod-PRODÁNO

Zamčeno
DavidPalinkas

Canon EOS 6D mod-PRODÁNO

Příspěvek od DavidPalinkas »

Predám modifikovanú zrkadlovku od Canonu, pôvodný filter bol zamený za Baader BCF 2 filter.
Má nacvakaného 29565 snímkov, je plne funkčná.
V balení sú dve batérie, jedna nieje originál - tá sa vybíja rýchlejšie. Battery grip na dve batérie,alebo 6xAA batérie, originál popruh.
Dve SD karty 32 GB, na jednej je nainštalovaný magic lattern ktorý som využíval na intervalometer,IR diaľkové ovládanie - treba vymeniť batériu.
Mám aj pôvodný filter nepoškodený tak ho prikladám. Nabíjačka na batérie, dátový kábel a cinchový kabel.
Má však aj dve skryté vady ktoré nijak neovplyvnujú fotky, jedna ktorá sa dala aj odfotiť prikladám medzi ostatné fotky a to je vodorovný škrabanec na zrkadle, nemá to však vplyv na fotky a ja sám som si to nevšimol kým mi to v servise pri čistení senzoru nepovedali.Druhá vada je že spodné tlačidlo na kolese treba silnejšie zatlačiť aby reagovalo.
Senzor som dal čitiť v decembri minulý rok.
Ak by mal niekto nejaké otázky tak SZ a dôvod predaja je že nemám čas na astrofoto.

Cena je 500€ + poštovné.
Predávam aj astronomik CLS CCD clip filter pre tento Canon za 120€, ak by to niekto vzal spolu tak je cena 600€ + poštovné.
Preferujem zaslanie cez zásielkovňu.

Karell
Kontaktovat uživatele:

Re: Canon EOS 6D mod

Příspěvek od Karell »

Ahoj, filtr beru, jestli jsem první v pořadí
RupAL
Věk: 49

Re: Canon EOS 6D mod

Příspěvek od RupAL »

SZ
DavidPalinkas