Kniha Praktická Astronomická optika
Kniha Praktická Astronomická optika
Nevíte někdo náhodou, kde by se dala koupit kniha od Zdeňka Řehoře ,Praktická astronomická optika? Hledal jsem jí na internetu, ptal jsem se u nás v knize, ale bez úspěchu.
Děkuji .
Děkuji .
Re: Kniha Praktická Astronomická optika
Dobrý večer,
o tejto knihe je reč v tomto vlákne:
http://www.astro-forum.cz/viewtopic.php ... %99#p31576
Možno pomôže.
S pozdravom,
Jozef
o tejto knihe je reč v tomto vlákne:
http://www.astro-forum.cz/viewtopic.php ... %99#p31576
Možno pomôže.
S pozdravom,
Jozef
Děkuji uvidím napsal jsem autorovi.
Ti, kteří si o knihu napsali v posledních 2 měsících by měla dorazit v průběhu příštího týdne.
Měla by dorazit všem zájemcům. Jen to bohužel občas trvá trochu déle (přeci jen nemám čas chodit na poštu s každou knihou zvlášť).
Měla by dorazit všem zájemcům. Jen to bohužel občas trvá trochu déle (přeci jen nemám čas chodit na poštu s každou knihou zvlášť).
Jasně děkuji napsal jsem dnes email s adresou a včera jsem se pokusil napsat SZ. Ale nevím jestli došla ale bez adresy. jiri.spilka@seznam.cz
Nemáte náhodou někdo email na Zdeňka ? psal jsem mu přez Af ale nevím jestli mu má zpráva došla protože se mi zatím nikdo neozval a nic nepřišlo. Děkuji Jirka
Pošli znovu zpravu tady pres PM. Obcas buh vi proc zablbne, tak to radeji zopakuj. Prave balim posledni kousky k odeslani, tak bych pripojil i jednu pro Tebe.
Napsal jsem adresu snad dojde a nebo jí můžu napsat sem případně na email je mi to jedno moc děkuji Jirka
Dá se ta kniha ještě sehnat?
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky
Napiš přímo na Universitu Palackého v Olomouci. Jako nakonec i já . Psal jsem email na sekretariát a nějaká ochotná paní, mi jí poslala akorát jsem musel vyplnit nějaký formulář a poslat ho zpět. Protože je publikace neprodejná a vznikla z grantu. Jirka
Díky, napsal jsem tam. Snad to klapne
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky
Tak už aj ja som sa stal hrdým majiteľom tejto skvelej publikácie (veľká vďaka autorovi!). Nejaké kusy ešte v Olomouci majú, tak treba napísať a oni pošlú.
Bresser Skylux 70x700
Binokuláry: Delta Optical Taiga 16x80 a sovietsky KOMZ B7x30 Sekunda
Canon EOS 50D
Binokuláry: Delta Optical Taiga 16x80 a sovietsky KOMZ B7x30 Sekunda
Canon EOS 50D
Tak to gratuluji, já ji dodnes nemám a asi ani mít nebudu. Na druhou stranu, aspoň mi pan Řehoř poslal digitální kopii.
Astrofotky
Astrofotky
Bohužel papírové vydání je již prakticky vyčerpáno, zbývá jen pár výtisků pro strýčka příhodu. Pro všechny, kteří by si v ní chtěli přesto zalistovat (nedej bůh i něco přečíst nebo dokonce dovědět
) jsem umístil tuto knihu volně ke stažení na síť. Knihu můžete volně používat, nemodifikovanou šířit či si jí vytisknout dle libosti.
Knihu si můžete stahnout zde. (cca 5MB)

Knihu si můžete stahnout zde. (cca 5MB)