Zobrazení témat
Zobrazení témat
Jelikož jsem zvyklej na myš, je pro mně problém, když chci poslední příspěvek z tématu. Musím nejdřív rolovat na začátek a kliknout na end. Nejhorší jsou "ANKETY" Nešlo by ty témata zobrazovat s ovládacími prvky hned na první?PS... Možná jenom neumím správně zacházet s funkcemi Fóra... Děkuji DDD
Zobrazení témat
Přiznám se že příliš nerozumím tvé otázce... já si troufnu říct, že jsem na myš taky zvyklý a s ovládání fóra jsem zatím neměl problémy Zkus to nějak blíž popsat, jakou změnu konkrétně bys navrhoval.
Zobrazení témat
Když otevřu téma, zobrazí se mi většinou až od prvního příspěvku. Takže hlavička s tlačítkem "jdi na konec" není vidět. Není to samozřejmě žádnej podstatnej problém a možná je to taky daný jenom mým nastavením prohlížeče. Ale mě by přišlo komfortnější, kdybych mohl hned klikat. Dík. DDD
Zobrazení témat
Je pravda, ze ak ma tema viac stranok, tlacitkom "jdi na konec" sa da posuvat len v ramci danej stranky. Aj ja by som privital, keby boli prispevky radene od najnovsieho po najstarsi, tak to mam nastavene vo vsetkych softoch. Ale je to vec zvyku, kazdemu vyhovuje nieco ine :-/
Vixen VC200L, EQ-6 Pro SynScan, Scopos ED 66/400, Celestron 102/500, Konus MC 90/1200, Sonnar 2,8/180, CCD astropix 1.4, Nikon D300, DMK 21AU04.AS, Creative NX Ultra, Watec 902H, ceres(slimak)astrofoto(bodka)sk
Zobrazení témat
ddd napsal: Když otevřu téma, zobrazí se mi většinou až od prvního příspěvku. Takže hlavička s tlačítkem "jdi na konec" není vidět. Není to samozřejmě žádnej podstatnej problém a možná je to taky daný jenom mým nastavením prohlížeče. Ale mě by přišlo komfortnější, kdybych mohl hned klikat. Dík. DDD
Aha, už je mi to je jasné....samozřejmě by to změnit šlo.....ale teda upřímně..takovouhle prkotinou se budu zabývat až skutečně nebudu mít naprosto co dělat ;D. Neber to nějak ve zlém, ale tady na fóru je mnoho důležitějších věcí, které by stály za vylepšení (a já bohužel nemám čas se jim věnovat )
Měj se fajn.... a pořiď si myš s kolečkem! :-X
Aha, už je mi to je jasné....samozřejmě by to změnit šlo.....ale teda upřímně..takovouhle prkotinou se budu zabývat až skutečně nebudu mít naprosto co dělat ;D. Neber to nějak ve zlém, ale tady na fóru je mnoho důležitějších věcí, které by stály za vylepšení (a já bohužel nemám čas se jim věnovat )
Měj se fajn.... a pořiď si myš s kolečkem! :-X
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Zobrazení témat
Tento problém odpadá častému návštěvníkovi fóra, který využije nahoře v menu položku "ukázat nové".
Vypíše mi to příspěvky od mé poslední návštěvy. Pak když vše projdu, dám označit vše jako přečtené a hotovo. Výhodou je, že kliknu li v seznamu nových příspěvků na nějaký, najede mi to samozřejmě rovnou na něj.
P.S. Ježíšek ke mně dorazil s novou myší od Microsoftu. Normálně bych tuto firmu asi nechválil, ale ta myš má spoustu super vlastností a asi není jediná. Umí ale taky třeba rolovat různou rychlostí, podle toho jak rychle se pootočí rol. tlačítkem, takže když chci jít hned dolů, rychle pootočím a sem tam. Na extrémně dlouhých stránkách na netu mi zatím stačilo pootočit max. asi 5x a to je tedy fajn. Při pomalém točení to samozřejmě jezdí jako u běžné myši... no je toho víc, co mně u ní nadchlo.
Vypíše mi to příspěvky od mé poslední návštěvy. Pak když vše projdu, dám označit vše jako přečtené a hotovo. Výhodou je, že kliknu li v seznamu nových příspěvků na nějaký, najede mi to samozřejmě rovnou na něj.
P.S. Ježíšek ke mně dorazil s novou myší od Microsoftu. Normálně bych tuto firmu asi nechválil, ale ta myš má spoustu super vlastností a asi není jediná. Umí ale taky třeba rolovat různou rychlostí, podle toho jak rychle se pootočí rol. tlačítkem, takže když chci jít hned dolů, rychle pootočím a sem tam. Na extrémně dlouhých stránkách na netu mi zatím stačilo pootočit max. asi 5x a to je tedy fajn. Při pomalém točení to samozřejmě jezdí jako u běžné myši... no je toho víc, co mně u ní nadchlo.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Orion Optics CT8 200/900 s Paracorrem, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod, 30Dmod
Zobrazení témat
MaG napsal: Tento problém odpadá častému návštěvníkovi fóra, který využije nahoře v menu položku "ukázat nové".
Vypíše mi to příspěvky od mé poslední návštěvy. Pak když vše projdu, dám označit vše jako přečtené a hotovo. Výhodou je, že kliknu li v seznamu nových příspěvků na nějaký, najede mi to samozřejmě rovnou na něj....Ako to robíš? Ja som pred chvíľou označil všetky príspevky, za prečítané. Teraz som si dal refrešnúť stránku aby som vedel koľko ich pribudlo. Pribudlo ich dosť, no keď dám ukázať nové, tak mi nezobrazí nič a pritom tu sú nové príspevky, ktoré som neoznačil ako prečítané.
Vypíše mi to příspěvky od mé poslední návštěvy. Pak když vše projdu, dám označit vše jako přečtené a hotovo. Výhodou je, že kliknu li v seznamu nových příspěvků na nějaký, najede mi to samozřejmě rovnou na něj....Ako to robíš? Ja som pred chvíľou označil všetky príspevky, za prečítané. Teraz som si dal refrešnúť stránku aby som vedel koľko ich pribudlo. Pribudlo ich dosť, no keď dám ukázať nové, tak mi nezobrazí nič a pritom tu sú nové príspevky, ktoré som neoznačil ako prečítané.
mail to:fun2mas(at)gmail.com
Zobrazení témat
Teraz mi to zobrazilo tri nové príspevky no na stránke je ich 6. Medzi novinkami chýbajú tie staršie. No nejako to predsa funguje, aj keď netuším princíp.
mail to:fun2mas(at)gmail.com
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Zobrazení témat
Možná, pokud si dám ukázat nové a začnu něco číst a mezitím někdo něco někam připíše, v seznamu ty nové nemám, ale není to tak hrozné. Nepamatuju se, že by mi to vadilo, nebo bych o něco přišel. Taky nejsem na fóru furt.
Zobrazení témat
Funkce "ukázat nové" mi bohatě stačí. Hodí mě na první nepřečtený příspěvek a až dočtu celé téma, kliknu na ni nahoře znovu [no, mohla by být i dole, že] a čtu další nové z dalších témat. Takhle nic nepropásnu. Není co řešit.
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Zobrazení témat
MIZ napsal: Funkce "ukázat nové" mi bohatě stačí. Hodí mě na první nepřečtený příspěvek a až dočtu celé téma, kliknu na ni nahoře znovu [no, mohla by být i dole, že] a čtu další nové z dalších témat. Takhle nic nepropásnu. Není co řešit.
No myslím, že se neumím vyjádřit tak dobře - ale přesně toto je opravdu ideální způsob pro čtení fóra. Také to tak dělám, jen nemačkám ukázat nové vždy, ale jen po někélika tématech, tedy během čtení fóra tak 2-3x.
No myslím, že se neumím vyjádřit tak dobře - ale přesně toto je opravdu ideální způsob pro čtení fóra. Také to tak dělám, jen nemačkám ukázat nové vždy, ale jen po někélika tématech, tedy během čtení fóra tak 2-3x.