Funkce Ukazat nove
Funkce Ukazat nove
Funkce Ukazat nove mi funguje, pokud se sem dostanu relativne brzy po predchozi navsteve - druhy, treti den. Pokud je to treba po 2 tydnech, ukaze mi snad uplne vsechny prispevky ze vsech sekci jako nove, datovane pred rokem i vice. ???
Cim to je? Vyexpiruje mi nekde nejaka cookie nebo co?
Muzete mi pls nekdo poradit, zda je v mych moznostech to nejak zlepsit?
diky
Cim to je? Vyexpiruje mi nekde nejaka cookie nebo co?
Muzete mi pls nekdo poradit, zda je v mych moznostech to nejak zlepsit?
diky
Funkce Ukazat nove
Mně zase nefunguje hledání příspěvků od některého uživatele. Nastavím vše jak má být a buď to nic nenajde nebo pro změnu mi to před chvilkou našlo jen nové příspěvky od všech uživatelů, vůbec to neselektuje podle vybraného uživatele.
S hledáním nových příspěvků přes funkci "hledat nové" nemám zkušenosti, protože to nepoužívám, pokud chci nové, tak je hledám z nabídky titulní strany pro ten den (výběr z 10, 30 a 50 příspěvků - tam to funguje).
S hledáním nových příspěvků přes funkci "hledat nové" nemám zkušenosti, protože to nepoužívám, pokud chci nové, tak je hledám z nabídky titulní strany pro ten den (výběr z 10, 30 a 50 příspěvků - tam to funguje).
e-mail: vokope(at)cmail.cz
Funkce Ukazat nove
MIZ napsal: Dnes se mi to stalo znovu. Jsem opravdu sam? :o
Nejsi, mně se to už párkrát stalo také, ale i při další návštěvě ve stejný den. Beru to lako folklór a neřeším to.
Nejsi, mně se to už párkrát stalo také, ale i při další návštěvě ve stejný den. Beru to lako folklór a neřeším to.
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Funkce Ukazat nove
voko napsal: Mně zase nefunguje hledání příspěvků od některého uživatele. Nastavím vše jak má být a buď to nic nenajde nebo pro změnu mi to před chvilkou našlo jen nové příspěvky od všech uživatelů, vůbec to neselektuje podle vybraného uživatele.
Hledání od konkrétního uživatele funguje, akorát nesmíš zapomenout nastavit v rozbalovacím boxu pod okénkem se jménem uživatele místo "hledej pouze v příspěvcích členů" variantu "Hledej v příspěvcích od tohotu uživatele"

Nové příspěvky za delší období - to mi dělá taky. Prohlížeč zřejmě zlikviduje starší cookies.
NEchám si pak místo toho ukázat všechny příspěvky za posledních X dní, kdy jsem byl pryč. To funguje.
Hledání od konkrétního uživatele funguje, akorát nesmíš zapomenout nastavit v rozbalovacím boxu pod okénkem se jménem uživatele místo "hledej pouze v příspěvcích členů" variantu "Hledej v příspěvcích od tohotu uživatele"
Nové příspěvky za delší období - to mi dělá taky. Prohlížeč zřejmě zlikviduje starší cookies.
NEchám si pak místo toho ukázat všechny příspěvky za posledních X dní, kdy jsem byl pryč. To funguje.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Funkce Ukazat nove
MMys napsal:
Máš pravdu, ale neměl jsem tam nastaveno ani "Hledej pouze v příspěvcích členů" ani "Hledej v příspěvcích od tohotu uživatele", ale "Hledej všude" v domění, že to nebudu nijak omezovat. Protože v tebou uváděném (a fungujícím případě) mi to nenajde citované příspěvky (nebo jen statě) od hledaného autora v příspěvcích jiných uživatelů.
A propo - na co je tam pak tak široký výběr možností, když funguje prakticky jen jedna? Nebo si to vykládám špatně?
Máš pravdu, ale neměl jsem tam nastaveno ani "Hledej pouze v příspěvcích členů" ani "Hledej v příspěvcích od tohotu uživatele", ale "Hledej všude" v domění, že to nebudu nijak omezovat. Protože v tebou uváděném (a fungujícím případě) mi to nenajde citované příspěvky (nebo jen statě) od hledaného autora v příspěvcích jiných uživatelů.
A propo - na co je tam pak tak široký výběr možností, když funguje prakticky jen jedna? Nebo si to vykládám špatně?
e-mail: vokope(at)cmail.cz
Funkce Ukazat nove
ja mam trosku inu otazku:
Kde sa pise vybavenie? (dalekohlady)
YEPUN telescope 254/1200, EQ6-goto, CG5+ Newton 152/903, R 70/700, 70/1000, Dobson 130/1100, Canon 40D, L 70-200/2,8 www.astrosid.szm.sk
Funkce Ukazat nove
nemohol by niekto zodpovedat moju otazku?
YEPUN telescope 254/1200, EQ6-goto, CG5+ Newton 152/903, R 70/700, 70/1000, Dobson 130/1100, Canon 40D, L 70-200/2,8 www.astrosid.szm.sk
Funkce Ukazat nove
lubomir napsal: ja mam trosku inu otazku:
Napsat se to dá například v menu Profil - řádek Osobní text.
Napsat se to dá například v menu Profil - řádek Osobní text.
- css94381672
Funkce Ukazat nove
co takhle udělat funkci, aby si astrofórum pamatovalo uživatele a při 'ukázat nové' by už mělo zaškrtaný jen to, uživatele zajímá - a né všechno