Mám tu origoš brašnu, ale ještě jsem ji nepoužil..Ale je to jen s uchem nebo přes rameno a AZ-3 se tam nevleze, leda ta stolní montáž..
P.S. Když ho do něčeho zabalíš/spacák/, tak není problém..Myslím si, že tak háklivé to zas nebude..Asik jako bys přenášel broušenou vázu.. ;D
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
To regulus: Ten batoh je sympatický, myslíš že by stačilo obalit tubus třeba do deky? A naspodek batohu dat nějaký svetr, nebo mikinu?
Jo něco takového by šlo, já tam nacpal takové molitany a různé vycpávky. Ta AZ3 je taky celkem přenositelná, dá se hodit přes rameno nějakým popruhem, případně nacpat do větší krosny...
SW Dobson 254/1200 Flex; Baader ED 66/400; TS-Optics ED 60/360, Luntík LS35T Deluxe; Sony A6400, Canon EOS 700D
Montáž AZ3/Denk II Binoviewer/Baader-8_24mm H-ZOOM;2" ES MaxV-28mm;Panoptic-24mm;PentaXF-12mm;Ortho-6mm/2"ES-OIII
To Regulus ,stana: az3 dám na rameno, dalekohled do batohu s nahradním oblečením a můžu vyrazit. Teda až budu mít ten dalekohled.
Stana: No a nechceš brašnu prodat?
Dobson 300/1500, Ethos 8 mm, Až bude peníz tak beru Ethos 13 mm, Plossl 25 mm, fólie Astrosolar, SW-čočkový dalekohled SK 80/400, triedr 12x50 /japonec/ a staré divadelní kukátko parametrů neznámých ...
To stana: No nevím to asi nemá cenu. Kdybych ti nabídl 200kč. Stejnak se to neoplatí. balík atd. Radši dalekohled budu nosit v batohu, vystlu to náhradním oblečením a bude .
Ale nemáš fotku té brašny? Jen tak pro představu.
Souhlasím! Je to blbost a spíš vtip. Za 200-kč si tu brašnu nechám..
Batoh na záda je určitě lepší..
Po několika dalších dnech pročítání tohoto fora jsem usoudil že nejlepší volbou bude Dobson. Je tam rozdíl cca. 3300,- Budu muset přišetřit ,ale určitě si počkám