Casopis 21 stoleti.

Povídání o astronomické literatuře, počítačových planetáriích, hvězdných mapách, atd.
Odpovědět
alien5
Věk: 48

Casopis 21 stoleti.

Příspěvek od alien5 »

Dnes vysel casopis 21 Stoleti Extra, je celi venovan kosmonautice a vypravam na mesic mars, jake vyskumi probihají odkud startuji rakety do vesmiru a jine velice zajimave veci vrele doporucuji zakoupit cena je 129kc v cene je CD Bajecny Vesmir ASTRO 2001.
Dominik

Casopis 21 stoleti.

Příspěvek od Dominik »

Dík za oznam, občas si to kupujem. Niekedy sa dozviem zaujímavé a dokonca až šokujúce informácie, ale niekde som tu čítal, že je to bulvárny plátok . Podľa mňa hrozný časopis je Epocha. Vznikol na základe pripomienky čitatela 21 stoleti, ktorý hovoril, že by chcel niečo bulvárnejšie a šokujúcejšie . To už je fakt sila (aj keď som videl iba prvé číslo) a prišlo mi z toho zle.
3J

Casopis 21 stoleti.

Příspěvek od 3J »

Též ho pravidelně kupuji. Úroveň je ucházející i když kolísá podle autora. Dá se říci, že to je časopis srovnatelný s VTM.
Janek8

Casopis 21 stoleti.

Příspěvek od Janek8 »

Koupil jsem ho jen jednou asi pred rokem, tehdy se mi jevil jako velmi neseriozni. Snazi se sokovat a informace tam jsou nepresne.

Ja vychazim hlavne z internetu, kdyz uz neco tisteneho, tak Vesmir.
golan

Casopis 21 stoleti.

Příspěvek od golan »

Ja ho čítam pravidelne ešte v tlači a nezdá sa mi až taký zlý.
TomZ

Casopis 21 stoleti.

Příspěvek od TomZ »

Tistene jen Vesmir a ted nove Scientific American. 21. stoleti si kupuje kamarad tak ho obcas prolistuji, ale osobne bych si ho nekoupil
Beasty

Casopis 21 stoleti.

Příspěvek od Beasty »

21. století mám dokonce předplacené. Je pravda že některé články začínají opravdu bulvárním nadpisem, ale po podrobnějším prostudování daného tématu zjistíte, že vlastně ten šokující titulek vlastně vychází ze skutečnosti. Některé věci jsou opravdu ze vzdálené budoucnosti například co NASA plánuje v roce 2050 a jak budeme vypadat za 1000 let. Naštěstí ještě musíme brát s rezervou články podle dané rubriky. Na autorovi také záleží. s tím bohužel ale nic neuděláme. A co se týče Epochy???? Je to sice dceřinný časopis od stejného vydavatele, ale té moc nefandím. Jak bylo řečeno jedná se opravdu o drsný bulvár! Informace jsou neseriozní, často poněkud zavádějící, velmi často spekulativní. Koupil jsem si nedávno Epochu speciál (na téma 50 věcí z historie českých zemí.....) a musím říci, že mi to leží na stole a číst mi to opravdu nejde. Ale na 21. století mi nesahejte ;D Ještě malá poznámka ohledně CD, které občas bývají přílohou.... myslím si, že v těchto flashových aplikacích se toho zrovna moc dozvědět nedá. Možná jsou vhodné pro děti školního věku, ale mě moc nedaly! Konkrétně báječný vesmír jsem v CD mechanice měl jednou jedinkrát.
MIZ

Casopis 21 stoleti.

Příspěvek od MIZ »

Velmi rychle jsem z "21. století" přesedlal na "Svět"!
Mé distribuované výpočty: BOINC, nonBOINC
Odpovědět