Predám širokouhlý svetelný manuálny objektív CINE objektív Samyang 24mm T1.5 (F 1.4 v skutočnosti). Počet lamiel 8 takže sa jedná o staršiu verziu. Nová má lamiel 9 a zlepšenú resistanciu voči počasiu vďaka tesneniu. Okrem fotografie prispôsobený na točenie videí, blogov, video streaming vďaka sprevodovanej clone, ktorá nekliká ale dá sa s ňou pohybovať plynule (funguje aj na bezzrkadlovky so Sony E-mount). 24mm funguje na bezzrkadlovke. Pri miernom priclonení (na 2.0) je ostrý aj v rohoch, pokiaľ to viem ja posúdiť. Prednú aj zadnú krytku mám, rosnicu som niekam zapotrošil, snáď ju nájdem, krabicu už nie. Objektív je v dobrom stave, bez plesní či iných defektov. Pár oderkov na tele. Šošovka mierne zaprášená, nemá vplyv na výsledok. Na jednom mieste je snáď 1-2mm škrabanec na reflexnej vrstve, no možno je to len zrnko prachu. Na fotkách som ho nikdy nevidel. Fotil som ním mliečnu cestu, auroru aj kométy. Pridám ochranné cestovné puzdro z Aliexpressu zadarmo.
Ide o toto sklo:
https://www.lksamyang.com/en/product/pr ... hp?seq=307
Inde ponúkam za 199 Eur, tu na fóre za 150 Eur, osobné prevzatie Vranov nad Topľou, doveziem Košice alebo Prešov.
Samyang 24mm T1,5 VDSLR Sony FE fit
Samyang 24mm T1,5 VDSLR Sony FE fit
- Přílohy
-
- samyang 24mm.jpg (512.58 KiB) Zobrazeno 351 x
Sky-watcher Dobson 200/1200