Dobrá,vyskouším to,popřípadě bych koupil silnější adaptér co dá 12v a 5a.
Obědnal jsem si zdroj,ale jsem na vážkách si ho vyzvednout,když by to bylo nevyhovující a vypínalo by to stejně.
Co myslíte?
https://www.tipa.eu/cz/nabijeci-stanice ... SEEALw_wcB
Skywatcher EQ5 Pro Synscan
Re: Skywatcher EQ5 Pro Synscan
Uvádí jako jeden z výstupů 9 - 12,5 V/10 A (15 A Max.), takže by to mělo být bez problémů
William Optics FluoroStar 110, AFR-IV, ASI533MM Pro, EQ-6 R, Berlebach Planet, SVBony SV305M Pro, Intel NUC, DeepSkyDad AF3 a pár dalších kravin vlastní výroby
Astrofotky
Astrofotky
Pokud byl u montáže i napájecí kabel do auto zástrčky, tak to zkus přes něj. Tam jistě nehude problém s proudem.
Tím si to ověříš bez nových věcí.
Tím si to ověříš bez nových věcí.
SW 250/1000+EQ6 Pro, Achr 100/660, Achr 80/400 , ASI 294MC PRO i ASI 294MM PRO , ASI 2600MM Pro
Jj,díky moc. 

Síťový kabel pro SW EQ5 Pro
Zdravím, dostal jsem k motorizované montáži pouze 12V kabel do zásuvky zapalovače auta. Poradí někdo jaký, ale síťový kabel (neznám velikost konektoru) do EQ5 montáže. Děkuji!
Jako že na jedný straně budeš mít CEE7 na 240V a na druhý ten 12V konektor?!?
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

Pokial viem, eq5 ma konektor klasicky 5.5/2.1
To ano , ale mezi zásuvkou a tímhle konektorem musíš mít síťový zdroj 240V na 12V ss
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz