Sky-Watcher Star Adventurer 2i WiFi Pro pack - PRODÁNO

Zamčeno
HorvathAstro

Sky-Watcher Star Adventurer 2i WiFi Pro pack - PRODÁNO

Příspěvek od HorvathAstro »

Predávam montáž/tracker značký Sky-Watcher určený na astrofotografiu.

Samostatný tracker je plne funknčný a v 100% stave.
Paralakticky klin tiež funkčný, polárna os sa dá nastavovať, no je tam strhnutý závit na páčke pre povolenie odporu. (viď foto)
Dajú sa dokúpiť nahradné diely, je to bežný problém u týchto trackerov keďže to malé ozubené koliesko je z plastu a nie kovu. Mne to ale neprekážalo pretože mi stačilo raz nastaviť zemepisnú šírku a tak som to mal celý čas.

Tracker je bez statívu.
Pôvodne balenie.

Mne slúžil dostačujúco, pri ohniskovej vzdialenosti 250mm som bez problémov vedel fotiť 60 sekundové snímky bez použitia guiding systému.
Dôvod predaja - Prechod na väčšiu montáž.

Viem aj poslať, ale jedine cez Packetu na dobierku inej forme nedôverujem.
Cena 300€ je pevná, nižšie nepôjdem. V prípade že to budem posielať packetou, je poštovné v cene.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
HorvathAstro

Re: Sky-Watcher Star Adventurer 2i WiFi Pro pack

UP
Vobaphoto

Příspěvek od Vobaphoto »

Přeji hezký den. Vzhledem k tomu že je poškozený a to je asi z nějakého důvodu, nemůžeme si být jistí, že se neobjeví další závada. Pojďme se domluvit na 50% ceny nového, na české se dá koupit za 11 000,-. Čili 5 500,-, tedy při kurzu 25,9 v mojí bance, se domluvme na 215€ a já ho vezmu hned. Co Vy na to? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem
Höfer
HorvathAstro

Vobaphoto píše: 05. 02. 2025, 10:33 Přeji hezký den. Vzhledem k tomu že je poškozený a to je asi z nějakého důvodu, nemůžeme si být jistí, že se neobjeví další závada. Pojďme se domluvit na 50% ceny nového, na české se dá koupit za 11 000,-. Čili 5 500,-, tedy při kurzu 25,9 v mojí bance, se domluvme na 215€ a já ho vezmu hned. Co Vy na to? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem
Höfer
Zdravím, ďakujem za ponuku ale 215€ Je veľmi málo. To poškodenie je bežná vec u týchto trackerov a oprava/výmena poškodenej časti stojí menej než 20€ a to aj to nie je veľmi potreba kedže nastavenie polarnej osi stále plne funguje. Samostatný tracker alebo teda tá hlava je úplne v poriadku a plne funkčná, staral som sa o to, nikdy mi to nespadlo, nikde som s tým nebuchol.
Kecimalah

Příspěvek od Kecimalah »

Tu páčku s průměrem zavitu 6 mm se da na Ali koupit celokovová za 3 dolary, ta originální je fakt šmejd co je lepší hned vyměnit.
Vobaphoto

Příspěvek od Vobaphoto »

HorvathAstro píše: 05. 02. 2025, 14:44
Vobaphoto píše: 05. 02. 2025, 10:33 Přeji hezký den. Vzhledem k tomu že je poškozený a to je asi z nějakého důvodu, nemůžeme si být jistí, že se neobjeví další závada. Pojďme se domluvit na 50% ceny nového, na české se dá koupit za 11 000,-. Čili 5 500,-, tedy při kurzu 25,9 v mojí bance, se domluvme na 215€ a já ho vezmu hned. Co Vy na to? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem
Höfer
Zdravím, ďakujem za ponuku ale 215€ Je veľmi málo. To poškodenie je bežná vec u týchto trackerov a oprava/výmena poškodenej časti stojí menej než 20€ a to aj to nie je veľmi potreba kedže nastavenie polarnej osi stále plne funguje. Samostatný tracker alebo teda tá hlava je úplne v poriadku a plne funkčná, staral som sa o to, nikdy mi to nespadlo, nikde som s tým nebuchol.
Dobře, tak co 250?
HorvathAstro

Rezervované pre Zdena D.
mansee

Příspěvek od mansee »

Dobrý deň, ak by sa montáž nepredala, mám záujem.
HorvathAstro

Predane.
Zamčeno