Teď jsem si všiml, že je to rotátor Rrtesky ( asi M48)

, ten mám taky a drží dobře. Myslel jsem, že je to ten složený ze dvou dílu, rozebiratelný.
Ano to by bylo nejlepší, aby se naklánělo celým korektorem, vlastně v tom držení co přijde do výtahu. Pokud je po rotaci špatný kraj na stejných souřadnicích RA DE, tak to vypadá na naklonění korektoru ten zůstává na místě. V tom případě se dá dát mezi šroubení s výtahem slabou podložku na té straně kde bude potřeba ( dlouhou tak 10mm a sílu desetiny ). Tím se docílí vyklonění korektoru vůči výtahu. Přístupnost je velice dobrá, tak není problém upravovat v terénu. Musíš mít předem připravené a odstupňované ty podložky. Jde to použít jen do určité míry co dovolí vůle v závitu. Jasně, je to jen náhrada. Není to vůbec strojařské řešení, ale velice jednoduché. Vyzkoušej a uvidíš.
Poznámku: Náklon do 0.1°je pro tu kamerku přijatelný.
Jak je vidět ani propojení šroubením nemusí zajišťovat dobrou souosost

. Všechny díly by měly být vyráběny na jedno upnutí.
Než jsem to napsal, tak přibyly příspěvky. Ano pokud je možné naklánět celý výtah tak to upravovat sním. Vycházel jsem z toho , že je napevno.
SW 250/1000+EQ6 Pro, Achr 100/660, Achr 80/400 , ASI 294MC PRO i ASI 294MM PRO , ASI 2600MM Pro