vla
vla
Rád byh také přidal pozitivní komentář.
9.8.2009 (Ne) mi vyhořel můj laptop. Založil jsem poptávku po nějakém "stroji" http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 1249817417
Odpoledne bylo po problému. Druhý den byl odeslán a dnes 11.8.09 (Út) ho mám doma. Notebook jsem zakoupil od uživatele vla, který mi vytrhl opravdu trn z paty, protože v pátek odjíždím na hory a rád bych ho tam měl sebou.
Takže díky za bezproblémový a rychlý obchod.
Spolupráci s uživatelem vla můžu jen doporučit!
Jakub Hunana
9.8.2009 (Ne) mi vyhořel můj laptop. Založil jsem poptávku po nějakém "stroji" http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... 1249817417
Odpoledne bylo po problému. Druhý den byl odeslán a dnes 11.8.09 (Út) ho mám doma. Notebook jsem zakoupil od uživatele vla, který mi vytrhl opravdu trn z paty, protože v pátek odjíždím na hory a rád bych ho tam měl sebou.
Takže díky za bezproblémový a rychlý obchod.
Spolupráci s uživatelem vla můžu jen doporučit!
Jakub Hunana
http://planetaryphoto.cz/ , EOS 600D + nějaká ta bižuterie okolo
vla
dekuji uzivateli vla za bezproblemovy prodej dalekohledu. doufam, ze edcko otestuji co nejdrive v terenu 

Ondřej Kozáčik
Dalekohledy: SW Esprit 80
Montaz: HEQ-5 Syntrek
CCD: ATIK 383L+, QHY5, ZWO ASI 2600 MC Pro
Filtry: IDAS P2, Baader Ha 3,5nm
Dalekohledy: SW Esprit 80
Montaz: HEQ-5 Syntrek
CCD: ATIK 383L+, QHY5, ZWO ASI 2600 MC Pro
Filtry: IDAS P2, Baader Ha 3,5nm
- Roman Pavel
vla
Chtěl bych poděkovat uživateli VLA za pohodový nákup jeho okuláru Nagler 9mm. Dorazil v pořádku, řádně zabalený a již byl cca 4x za poslední týden v akci. Vidět rozloženou M13 na hvězdy téměř na kraji zorného pole je docela nezvyk
.

Dobson SW 305/1500, Meade SWA 24mm, 13mm Hyperion, Nagler 9mm, 7 a 5mm SW planetary, Lumicon UHC
- Edmund Squirrel
vla
Děkuji uživateli vla za darování měsíčního filtru. Určitě využiji.
Edmund Squirrel
Štefánikova hvězdárna Praha
Exoplanet transit database
Štefánikova hvězdárna Praha
Exoplanet transit database
- Karl Karlsson
vla
Uživatel vla ode mě zakoupil reflektor. Rychlé jednání, pohodový a spolehlivý člověk. Díky.
Re: vla
děkuji uživateli Vla za ochotu a nový okulár - skvělý obchod, příjemný rozhovor a ještě pár rad zdarma..
díky!
weszter
díky!
weszter
Explore Scientific 12" UltraLight Dobson, Celestron ED80, iOptron CEM40, Classic Cassegrain 8"
- Otoron
- Věk: 51
- Kontaktovat uživatele:
Pridavam pozitivni komentar,
Dekuji vla za koupi refraktoru 120/600, sic starsiho, ale presne dle podrobneho popisu a za slusnou cenu. Perfektne zabalen.
At se dari.
Oto
Dekuji vla za koupi refraktoru 120/600, sic starsiho, ale presne dle podrobneho popisu a za slusnou cenu. Perfektne zabalen.
At se dari.
Oto
If at first you don't succeed, lower your standards.
Velmi děkuji vla za vstřícnost a ochotu při prodeji okuláru!
I když jsem nakonec nekoupil...
I když jsem nakonec nekoupil...
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis