O každý jeden kus mojej techniky som sa staral a udržiaval ho v čo najlepších podmienkach, čiže je všetko v plne funkčnom, nepoškodenom a aj vizuálne peknom stave. Niektoré veci sú ešte aj v záruke.
Jedná sa o:
Zrkadlový ďalekohľad - newton SkyWatcher 254/1000mm - samozrejme aj s tubusovými kruhmi, klasickou vixen lištou a hľadáčikom (ktorý je pri GoTo nepotrebný
Montáž SkyWatcher Az-Eq6 Pro GoTo - taktiež aj s originál statívom
Bahtinova maska
Kolimačný laser
Kolimačné skrutky pre sekundárne zrkadlo
Zdroj Orion powertank Dynamo Pro
Kufor na ďalekohľad Bresser BR-103
Kufrík Geoptik 30B052 na okuláre/iné príslušenstvo
Taška Geoptik na príslušenstvo - ja ju využívam na prenášanie zdroja, káblov atď.
Taška Geoptik na závažia
Taška Pack'n'Bag Geoptik na Montáž
Púzdro na ovládač SynScan
Ochranná plachta Geoptik pre teleskop aj montáž - zíde sa hlavne pri pozorovaní v teréne keď sa náhle zhorší počasie, prípadne ak sa necháva teleskop vonku aj cez deň
Losmandy lišta pre lepšie upevnenie teleskopu na montáž.
Vixen lišta so závitom pre fotoaparát - umožňuje pripojiť fotoaparát priamo na montáž
Ku všetkému mám samozrejme aj originál kabeláž, príslušenstvo, adaptéry, skrutky atď...
Mám od všetkého aj originál krabice a obaly, ale myslím, že keď je to takto pekne v púzdrach, tak sú zbytočné.
Celá zostava takto ako je, je vhodná či už na vizuálne pozorovanie, alebo astrofoto. Stačí vám už len váš okulár, prípadne foťák/kamera. Vďaka Orion zdroju nie ste závislý od elektirkcej siete a môžte si pozorovať/fotiť kde sa vám zachce.
GoTo montáž je pri správnom zaobchádzaní úplne jednoduchá, jej ustavenie nie je nič zložité. Pre vizuálne pozorovanie padne vhod možnosť dať si montáž do AZ módu.
Ak by ste aj ešte nikdy nemali EQ, alebo GoTo montáž, rád vám poradím, ak by ste s ňou mali doma nejaký problém, prípadne bez problémov ukážem, ako všetko funguje a nastavuje sa, pri predaji.
Cena spolu 2000,-€ + samozrejme dohoda pri reálnom záujme
Cena nových kusov, spolu, je orientačne vyše 3200€!!!
Preferoval by som predaj v celku, respektíve naraz predaj ďalekohľadu a príslušenstva k nemu a naraz predaj montáže a príslušenstva k nej.
Ale samozrejme sa nie je problém dohodnúť aj na predaji jednotlivých vecí.
Nejdem sem nahrávať fotky všetkého detailne nafoteného, nakoľko by toho bolo strašne veľa, ale samozrejme rád všetko detailne pofotím prípadnému záujemcovi, stačí si povedať čo, nič nie je problém.
Nemám problém poslať aj kuriérom, čo by bolo ale asi dosť nákladné, čiže po vzájomnej dohode bez problémov doveziem.
Dôvod predaja: Pôvodne som plánoval vydať sa cestou astrofotografie, ale nakoniec ostávam iba pri vizuále, čiže si chcem kúpiť 16'' GoTo Dobsona.