QHY 8Pro, ZWO ADC...
QHY 8Pro, ZWO ADC...
Dobrý den, po probrání věcí, které už nepotřebují, nebo nepoužívám je dávám do oběhu, snad se někomu ještě budou hodit.
1. QHY 8PRO, jedná se o kus koupený od Martina Myslivce. Doteď jsem ho používal, a učil s ní fotit od začátků. Nese určité šrámy, a to konkrétně tělo, a krabička na ovládání chlazení. Kromě těch znaků používání je kamera v dobrém stavu. Vše je v boxu s desikantem po celou dobu, a box je taky součástí. Přidám ještě foto adaptér, pokud chcete fotit jen foto objektivem a nemá foto závit. Moje představa o ceně je 10 000,- . Možná rozumná dohoda.
2. ZWO ADC, koupil jsem ho cca. před dvěma lety, ale použil snad 2x. Nenese žádné známky používání. Po celou dobu držen v sáčku s desikantem. Cena 2500,-
3. Skywatcher elektronické ostření, požíván na Quattro 250/1000, přidám k němu 2x 9v baterii s USB nabíjením. Cena 1000,-
4. Křížový pozicionér 2", kupován tady na fóru, v dobrém stavu, cenu navrhněte.
5. Raspberry Pi 3B, používán na řízení focení s programem Stellarmate. Přešel jsem na Pí 4, tak tenhle je k prodeji. Součástí je originál krabička, a taky zdroj. Bez SD karty. Cena 600,-
6.Dálková drátěná spoušť Shoot pro Canon 7D, 5D MARK III....
Cena 300,-
7. Dalekohled Vixen VMC 110/1035, taky kupován tady na fóru. Už při koupi jevil značné známky používání. Nebyl dobře skolimován, tak jsem ho odložil, a nepoužíval. Pak jsem se ho snažil zkolimovat, a dosáhl jsem jakž takž koukatelného obrazu. Dá se klidně používat, no doporučil bych ho spíš osobě, která ho dá do pořádku. Cena 1000,-
8. Baader microstage držák kompaktních fotoaparátů. Cena 300,-
9. Objímka na zhotovení slunečního filtru 100 mm. Cena 80,-
Preferuji osobní předání při větších nebo dražších věcech, no není problém poslat poštou. Poštovní hradí kupující.
Přidávám fotku všech věcí. Máte-li zájem, o fotku konkrétní věci, kontaktujte mě, a pošlu v mailu.
1. QHY 8PRO, jedná se o kus koupený od Martina Myslivce. Doteď jsem ho používal, a učil s ní fotit od začátků. Nese určité šrámy, a to konkrétně tělo, a krabička na ovládání chlazení. Kromě těch znaků používání je kamera v dobrém stavu. Vše je v boxu s desikantem po celou dobu, a box je taky součástí. Přidám ještě foto adaptér, pokud chcete fotit jen foto objektivem a nemá foto závit. Moje představa o ceně je 10 000,- . Možná rozumná dohoda.
2. ZWO ADC, koupil jsem ho cca. před dvěma lety, ale použil snad 2x. Nenese žádné známky používání. Po celou dobu držen v sáčku s desikantem. Cena 2500,-
3. Skywatcher elektronické ostření, požíván na Quattro 250/1000, přidám k němu 2x 9v baterii s USB nabíjením. Cena 1000,-
4. Křížový pozicionér 2", kupován tady na fóru, v dobrém stavu, cenu navrhněte.
5. Raspberry Pi 3B, používán na řízení focení s programem Stellarmate. Přešel jsem na Pí 4, tak tenhle je k prodeji. Součástí je originál krabička, a taky zdroj. Bez SD karty. Cena 600,-
6.Dálková drátěná spoušť Shoot pro Canon 7D, 5D MARK III....
Cena 300,-
7. Dalekohled Vixen VMC 110/1035, taky kupován tady na fóru. Už při koupi jevil značné známky používání. Nebyl dobře skolimován, tak jsem ho odložil, a nepoužíval. Pak jsem se ho snažil zkolimovat, a dosáhl jsem jakž takž koukatelného obrazu. Dá se klidně používat, no doporučil bych ho spíš osobě, která ho dá do pořádku. Cena 1000,-
8. Baader microstage držák kompaktních fotoaparátů. Cena 300,-
9. Objímka na zhotovení slunečního filtru 100 mm. Cena 80,-
Preferuji osobní předání při větších nebo dražších věcech, no není problém poslat poštou. Poštovní hradí kupující.
Přidávám fotku všech věcí. Máte-li zájem, o fotku konkrétní věci, kontaktujte mě, a pošlu v mailu.
Re: QHY 8Pro, ZWO ADC...
Mám záujem o Vixen VMC 110/1035. Posielam sz.
Sz na elektronické ostření (č. 3)
SZ na ADC, písal som ešte po polnoci , ale nevidím tú správu ani v odoslaných, tk snáĎ dôjde teraz.
Sluníčkomet dvojkanón v2.1: Lunt LS50THa & TS 80/560 + Herschelov hranol, Solar Continuum
AZ-EQ6 + TS 125/975 SD, SW Flextube 300/1500
CZJ 50/540, Telementor 63/840
AZ-EQ6 + TS 125/975 SD, SW Flextube 300/1500
CZJ 50/540, Telementor 63/840
SZ na kameru.
- Nascarphone
- Věk: 37
Zdravím, zajímala by mě také kamera - SZ
Celestron RASA 11; C9.25+hyperstar; SW 50ED Evoguide; TS 102/714
Daystar Quark Chromosphere
SW EQ-8R Pro; Nexstar Evo
ZWO ASI 1600MMC; 2600MC; 2600MM; 174MMC
APM 20x80 ED Triplet
http://astrofotky.cz/~LiJak
https://www.flickr.com/photos/193485630@N06/
Daystar Quark Chromosphere
SW EQ-8R Pro; Nexstar Evo
ZWO ASI 1600MMC; 2600MC; 2600MM; 174MMC
APM 20x80 ED Triplet
http://astrofotky.cz/~LiJak
https://www.flickr.com/photos/193485630@N06/
Zdravím všechny, teď jsem v práci, tak až přijedu domů začnu se tomu věnovat. Děkuji za zájem.
Rozeslal jsem odpovědi, na kameru jsou dva zájemci. V tomhle případě beru zájemce v pořadí, pokud to s prvním nevyjde, dám vědět.
Zatím je zadáno Vixen VMC, QHY 8Pro, a ZWO ADC a SW ostření. Ostatní položky jsou k prodeji.
Zatím je zadáno Vixen VMC, QHY 8Pro, a ZWO ADC a SW ostření. Ostatní položky jsou k prodeji.
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
Poprosím o info ke spoušti, píšu SZ.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
Aktualizace
Uvolnila se kamera QHY 8Pro.
Uvolnila se kamera QHY 8Pro.
SZ.Kamerka volná.
Zatím se prodalo jen ZWO ADC , Raspberry Pi 3b+, Vixen VMC
Zadáno, nebo se čeká na vyjádření, drátěná spoušť a SW elektrické ostření
Ostatní položky jsou volné, včetně kamery QHY 8Pro
Zadáno, nebo se čeká na vyjádření, drátěná spoušť a SW elektrické ostření
Ostatní položky jsou volné, včetně kamery QHY 8Pro