Pochlubte se!

Jednoduše ukažte na stejném cíli (oblíbeném objektu), nebo na různých objektech Váš vývoj a vývoj Vaší astrofotografie. Popište například svůj milník, nebo příběh ke snímání, nebo ke snaze k určité fotografii dojít. Buďte inspirací pro ostatní... Mě osobně by třeba zajímali fotografie i staršího data na film, protože já se "považuji za pamětníka", jelikož jsem začínal na mrzký kompakt od Olympusu, popřípadě na film při zatmění Slunce v roce 1999. Takže vlastně už rádoby fotím 20 let? Je to vlastně stále málo. Čas i tak prostě letí a k dokonalosti je pořád daleko. Ikdyž vím, že ne každý je soutěživý typ (ani já nejsem), věřím, že každý z nás chce alespoň v hloubi duše proniknout dál a dál, když se nějaký dílčí úspěch podaří. A je úplně jedno, že snímek jednoho objektu je na internetu stokrát omýlaný, protože ten Váš je jen ten jeden.
Můžeme namítnout, že stačí mrknout na astrofotky, ale rád bych to já osobně viděl tady, všechno pěkně pohromadě. Myslím, že by to mohlo být zajímavé čtení, ve kterém bychom poznali, že se tu vlastně, v tom našem kruhu nadšenců nemáme po těch letech tak úplně bídně a že hezké výsledky jdou právě i s tím časem stráveným pod hvězdnou oblohou.
Rád přispěji i svojí troškou do mlýna... ale musím ještě hodně zalovit.
Martin