Bez dlouhého přemýšlení a po prvním vyzkoušení nabízím (předtím, než ho vyhodím) tento ovladač koupený jako použitý.
https://www.teleskop-express.de/shop/pr ... ounts.html
Při zapnutém pohonu RA osy motor pisklavě pípá, motory běží jak mají, AG port jsem neměl možnost vyzkoušet. Majiteli EQ5, který by si chtěl proměnit každé pozorování nebo focení v nezapomenutelný akustický zážitek, nabízím ovladač za 333 Kč včetně dobírky, balného, vyplnění papírů a vystátí fronty na poště.
Ovladač by šel možná použít i jako plašič zvěře.
SW ovladač EQ5 pro masochisty - PRODÁNO
- Dansemacabre
Re: SW ovladač EQ5 pro masochisty
Za 333 uděláš někomu fakt radost, protože to může být jen vadný kondenzátor, což je oprava za 15 korun a deset minut s pájkou 
16" SW goto dobson + C9.25 na EQ6-R, ASI 2600mc
-
MiX
Re: SW ovladač EQ5 pro masochisty
Aha, díky za upozornění. Já jsem ten ovladač tady na AF nekupoval jako rozbitý, ale jako funkční a prodávající mi navíc psal, že ovladač normálně používal. Myslel jsem si, že ty zvuky jsou vlastností tohoto ovladače plus motoru. V těchto elektrických záležitostech se vůbec nevyznám, takže to opravit neumím a řešit to dál nebudu.
Pokud se opravdu jedná o poruchu, tak se omlouvám, že jsem to v inzerátu neuvedl, ale neměl jsem o tom ponětí. Zájemce, který dnes ráno odpověděl soukromou zprávou, na věc upozorním.
Pokud se opravdu jedná o poruchu, tak se omlouvám, že jsem to v inzerátu neuvedl, ale neměl jsem o tom ponětí. Zájemce, který dnes ráno odpověděl soukromou zprávou, na věc upozorním.