Dorazím taky tak. V nejhorším se schováme před deštěm v autě né .
No a budeme přesně na významném historickém místě (Sv. Václav a bitva nebitva
s Radslavem Kouřimským).
Moje řeč! tohle nechci vynechat. To je stejně tak nespravedlivý celej den relativně slušně a teď když mám krámy v autě, tak se to začne kazit celej svět je proti mě. Ale Praha se zatím drží! Od západu nám sem svítí Slunce tak jen ať se ten vítr otočí!
Ja dúfam že sa do nasledujúcej hodiny nič nestane s počasím tu vo vysokých tatrách je obloha jasná ale pred pol hodinou som sa triasol z toho čo išlo z poľskej strany jak povedal kolega "mordor" ešteže hory mraky zabrzdili, dúfam že to nevyspytateľné počasie vydrží aspoň do pol jedenástej
Aktuálně sedím pár km od Mohelnice na stoličce vedle montáže premiérově nasazené na novém sloupu a čekám aspoň na polárku, abych mohl ustavit a udělat si značku. Z focení Měsíce bude prd, mraky a zase mraky. Pomalu se rozpouštějí, ale rozpustit se stihnou tak někdy v jednu, takže "ideálka". Měsíc šel vidět ve 21.55 kdy jsem ho blejsknul naširoko i s Marsem, ovšem i tak byli oba za oparem, takže zcela bez detailů. Počkám ještě hodinu a pak do toho hodím vidle