Pekne pripomienky, ale:
Porovnavat dve snimky na pixelovej urovni ,tak treba zvazit nasledovne
fotka konihlav velkost 6500 kb 3500x2500
fotka kolec 1500kb 2400x2400
pixel - konihla 3,8
kolec 9,0
Mnozstvo expozicii je iba na odstranenie sumu
Zaver:
1. Porovnanat kvalitu zobrazenia pri konihlavovej a kolcovej snimky je irelevantne z hladiska vykradnutia kolcovej fotka (bolo by treba zjednotit snimky)
2.Porovnavat iba rozlisenie na fotkach s 3,8 a 9 um pixelom je irelevantne - pixel 9,0um je plosne 5,61 x vacsi , tak preboha na pixlovej urovni to musi rozoznat i slepec
3. Povedat , ze histogram na fotke evidentne svetlejsej , je plochsi , mi pripada ako vtip!
Ale vazne. Ja som mohol nafotit data spracovat a silno strecnut tak , ze by ste museli mat zvaracske okuliare. Naco ? To uz tu je!
Mna zaujimalo pozadie! A vzhladom na fakt , ze podobne spracovanie CHi-Psi som nikde nenasiel , tak by som poprosil o pomoc - nazory, popripade nejake snimky kde podobna problematika je spracovane lepsie . To mi pomoze! Mozno niekdo niekde videl podobne spracovanie tejto hviezdokopy. Mne sa to nepodarilo!
Dakujem
Kolec
P.S. Mozem vas uistit , ze keby konihlavova 12 bit fotka presla tou torturou spracovannia ,ktorou moja , tak by ste asi videli iba sivy flak . A nie Hviezdokopy. Niekdo by mozno videl i hviezdy ,kosak a kladivo