Jde mi o to, že jsou cíleně vytvářeny podmínky, aby se nákupům přes internet a zejména v zahraničí bránilo. Když mi banka dá kontokorent, proč bych nemohl se stejnými podmínkami mít kreditku? Proč jsou tak drahé převody do zahraničí? Atd. Ono totiž nejde jen o nákupy astrovybavení. Ale takto člověk nemůže ani objednat ubytování. Protože v cizině je kreditka běžná a jiný způsob oni neakceptují.
S rodiči též není řešení - matka je v důchodu a otec je na tom jako já, tzn. nepravidelný příjem. Informace si jsem schopen zjistit, ale naše banky o normálního zákazníka příliš nestojí.
S tou hvězdárnou byla jistě nadsázka, ale i tak se vyjádřím. Bydlím v bytě, tzn. první bych musel koupit zahradu. Tak mohu pokračovat. Metrový dalekohled bych stejně nevyužil :)Takto můžeme diskutovat dokola. Řešení vždy existuje. Ty vidíš řešení v tom, že někdo udělá pobočku v Ostravě, já v tom, že si uděláš jasný cíl a za tím půjdeš. Napiš si na papír co vše musíš udělat pro to, aby jsi dosáhl svého. Je strašně jednoduché napsat důvod, proč to nejde. Myslím, že jsem řekl opravdu vše a uzavírám toto téma