Elektroniku montáže jsem rozšířil o domácí LX200 emulátor který dovoluje připojit montáž k PC. Tuto elektroniku jsem společně s ovladačem montáže vložil do jedné voděodolné krabičky. Vyvedl jsem také ST4 port, který jsem využíval k připojení Joysticku (součást nabídky).
Dále nabízím zdroj pro montáž, který jsem připojil na zdroj od PC a vše jsem uzavřel do voděodolné krabičky ke které lze rovnou připojit na 220V. Po menší úpravě by byla možnost i využití autobaterie. (úpravu bych zajistil) (elektroniku ovládání montáže lze připojit přímo do této krabičky)
Výše uvedený zdroj má možnost připojení vyhřívání (odporový drát přes konektor CINCH) Na fotce je domácky udělané fialové vyhřívání pasující na setový objektiv Canonu (součást nabídky) ale chybí propojovací kabel CINCH - CINCH (to by ale neměl být problém dokoupit. Zdroj by mohl být i zdrojem pro Canon ale plošný spoj není osazen potřebnou součástkou (lze dodat instrukce jak plošný spoj doosadit)
Pokud by byl požadavek, není problém uvést montáž do původního stavu. Tzn. Ovladač do původní krabičky (zde je ale již vyveden ST4 port), napájení přes původní držák baterek a zdroj a LX200 simulátor do samostatných krabiček. Teoreticky by bylo možné zdroj a LX200 simulátor prodat zvlášť.
Případné dotazy rád zodpovím.
| Montáž:[br] | ||
| Elektronika:[br] | Ovladač + LX200 simulátor:[br] | |
| Zdroj:[br] | [br] | [br] |