LVI SmartGuider - PRODÁNO
LVI SmartGuider - PRODÁNO
Prodám LVI SmartGuider 1. verze
- stepandilna
LVI SmartGuider
Poslána SZ díky Stepan
Re: LVI SmartGuider
Obnovuji nabídku, jen se doma válí
cenu nabídněte

cena k jednání 3000 Kč
Dobrý den
Dal by se použít na dalekohled Meade lx200?
Dal by se použít na dalekohled Meade lx200?
Meade LX200 305/3048 ACF UHTC, malý hvězdářský domeček, achromat Meade 80/400, AZ na sloupu,
Zdravím, guider používá dle specifikace v návodu RJ12 šestipin konektor, tedy klasický pro tzv. "autoguider port". Nejsem si jistý jaký port má Váš Meade
Zjistím specifikace pro Meade lx200
Meade LX200 305/3048 ACF UHTC, malý hvězdářský domeček, achromat Meade 80/400, AZ na sloupu,
Dobrý den
Mělo by to fungovat na těchto montážích: Meade LX200, CG5 GT, Losmandy G11, EQ6 Skyscan.
Konektor RJ11 a komunikace ST4
Chci se zeptat jestli to je řídící krabička s obrazovkou a kamera spolu, popřípadně i dalekohled.
Mělo by to fungovat na těchto montážích: Meade LX200, CG5 GT, Losmandy G11, EQ6 Skyscan.
Konektor RJ11 a komunikace ST4
Chci se zeptat jestli to je řídící krabička s obrazovkou a kamera spolu, popřípadně i dalekohled.
Zdravím, guider je kompatibilní s ST4 portem a LX 200 dle toho co jsem našel taky, mělo by to fungovat, ale nezkoušel jsem. Používal jsem ho s HEQ5.
Je to komplet:
řídící jednotka + kamera + parfokální okulár k ostření + kabeláž + napájení 12V + cz/en návod v plastovém kufříku, bez optiky
Je to komplet:
řídící jednotka + kamera + parfokální okulár k ostření + kabeláž + napájení 12V + cz/en návod v plastovém kufříku, bez optiky