kontakt astroteleskop
- Gaszton_SK
kontakt astroteleskop
dobry den
nevie niekto z vas kontat na tohoto vyrobca astronomicke zrkadlo. na svojom webe ma iba email ale nikto mi neodpoveda doteraz. www.teleskope.szm.com. mal by som zaujem vedela cena za vyroba 500mm. odpoved moze byt aj sokromny.
nevie niekto z vas kontat na tohoto vyrobca astronomicke zrkadlo. na svojom webe ma iba email ale nikto mi neodpoveda doteraz. www.teleskope.szm.com. mal by som zaujem vedela cena za vyroba 500mm. odpoved moze byt aj sokromny.
kontakt astroteleskop
preco mu nenapises?
kontakt astroteleskop
preco mu nenapises?
Veď píše že mu nikto neodpovedá.
Inak podľa toho pokecu na jeho stránke okolo kontaktov je tá komunikačná paranoia medzi výrobcami astro-optiky asi častý jav...
Inak podľa toho pokecu na jeho stránke okolo kontaktov je tá komunikačná paranoia medzi výrobcami astro-optiky asi častý jav...
mitovka
- Honza Ebr (honza42)
kontakt astroteleskop
Nemá ten člověk příbuzný v Přerově?

Já osobně bych s člověkem, kterej se tváří jako "podnikatel", ale neuvede na sebe ani telefon a místo toho tam napíše tohle, prostě nejednal, ani kdyby byl 2x levnější než všichni ostatní. Ne proto, že bych pojímal nějaký podezření z nekalosti - ale prostě proto, že je to jasnej indikátor, že jeho představa o realitě a pravidlech lidský společnosti se zcela rozchází s tou mojí.
Taurus 500/2100, Paracorr, 24 a 14 mm ES 82 st., Nagler 9, Radian 6, Kasai 4, UHC, OIII a Hbeta. 200D a 250D, Canon 10-18/4.5-5.6, 24/2.8, 50/1.8, 85/1.8, 70-200/4L, 400/5.6L, SW MAK 127 a 90, TAL MT-3S
kontakt astroteleskop
Inak podľa jednej fotky si spomínam že je (alebo bol) člen AF.
Len si neviem spomenúť na meno. Skúšal som hľadať aj na Maďarských stránkach, jeden výrobca veľkých dobsonov vraj odoberá zrkadlá zo Slovenska, podľa fotiek to bol presne ten dobson, ale ani tú stránku už neviem nájsť. Asi Číňania rulez.
Len si neviem spomenúť na meno. Skúšal som hľadať aj na Maďarských stránkach, jeden výrobca veľkých dobsonov vraj odoberá zrkadlá zo Slovenska, podľa fotiek to bol presne ten dobson, ale ani tú stránku už neviem nájsť. Asi Číňania rulez.
mitovka
kontakt astroteleskop
KONTAKTNÉ ÚDAJE
Sitnianska 3, 949 01 Nitra
Mobil:0905 805 479 E-mail:biro@gymparnr.edu.sk
Tá firma už dávno neexistuje.Aspoň pokiaľ viem.
Sitnianska 3, 949 01 Nitra
Mobil:0905 805 479 E-mail:biro@gymparnr.edu.sk
Tá firma už dávno neexistuje.Aspoň pokiaľ viem.
65/420 Quadruplet, Triplet APO 80/480
kontakt astroteleskop
preco mu nenapises?
nevidim pre oci
nevidim pre oci
- KpS
- Věk: 79
- Kontaktovat uživatele:
kontakt astroteleskop
Inak podľa jednej fotky si spomínam že je (alebo bol) člen AF.Fotku jsem viděl i na AF, nick PPos.
Karel
kontakt astroteleskop
...Inak podľa toho pokecu na jeho stránke okolo kontaktov je tá komunikačná paranoia medzi výrobcami astro-optiky asi častý jav...Neviem, či je toto dobré pomenovanie (paranoja)... Ja som sa kedysi dávno len spýtal nejakú otázku a zle som dopadol. Bolo to označené za ohováranie.
:(
mail to:fun2mas(at)gmail.com
kontakt astroteleskop
"Zámerom našej fyrmy je výroba optiky k astronomickým..."
mail to:fun2mas(at)gmail.com
kontakt astroteleskop
Jejich pravidla pro komunikaci: Pri komunikácií vyžadujem uvedenie vášho plného mena a poštovej adresy. Neodpovedám na anonymné správy. Telefónny kontakt dávam na základe emailovej komunikácie a komunikujem iba s mne známimi telefónnymi číslami. Neznáme a utajené ignorujem.
Něco mi to připomíná ;D
Něco mi to připomíná ;D
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
kontakt astroteleskop
Myslim, ze jsem nekde videl i jinou webstranku - asi aktualnejsi. Zkusim najit.
Ale PPos to urcite nebude, protoze Petra znam
Ale PPos to urcite nebude, protoze Petra znam

na foceni: SV80 APO, WO102 GT, ASI1600MM cool, 8x50 hledacek + QHY5, hodne ruznych krouzku a udelatek
montaz: EQ6R

kontakt astroteleskop
A proč má stejnou fotku zde na AF jako na těch stránkách , když to není on ?
http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... A7A45592A0
http://www.teleskope.szm.com/galeria.html - viz Výroba
http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/ ... A7A45592A0
http://www.teleskope.szm.com/galeria.html - viz Výroba
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
kontakt astroteleskop
omlouvam se za OT: ano, Peter tam ma fotku a je to presne ta, o ktere pises. Predpokladal jsem, ze clovek, ktery je na vice fotkach je prave majitel stranky a vyrobce (v horni casti galerie). Ovsem mohl jsem se zmylit a Peter trochu dospel 

na foceni: SV80 APO, WO102 GT, ASI1600MM cool, 8x50 hledacek + QHY5, hodne ruznych krouzku a udelatek

kontakt astroteleskop
Peter len vyrabal zrkadla, ten stroj co je na tej stranke tiez vyrabal on, pokial viem tak uz nebrusi nema na to cas venuje sa rodine.