ahoj, ak sa smiem opytat, ako si nasiel tu smd poistku?? pri mojej modifikacii c 400d, ked predtym siel, zrazu nejde vobec, je totat death...
EDIT:
nasiel som poistku, vytunil, a stroj slape ako ma.... Mam dilemu, ci tam dam naspat IR filter hoya r72, ktory uz mam v podstate hotovy v ramceku, len s obavami, ze bude zavierka suchat, alebo skusim dat len vyvolany prazdny negativ. Teraz tam nemam nic, a nieco tam dat musim, pretoze je snimac nechraneny. A za dalsie, urcite budem riesit chladenie. Len som z tych moznosti akosi vedla zatial...
EDIT 2: tak som sa rozhodol, ze pred snimacom nebude nic, teraz riesim dilemu chladenia, napadlo ma dat peltiera priamo na snimac, lenze netusim, aka je vlastne jeho ucinnost, ci ma zmysel robit HW upravy (zvysit maticnu dosku a vsetky plasty posunut o cca 0,7 cm), pokial by som dokazal snimac drzat tymto sposobom okolo 5st C, bolo by to uzasne... Dalsia vec, vsimol som si na tomto odkaze http://www.alien-mastermynd.com/index.p ... -350d.html
akesi vypinanie zosilovaca pocas expozicie, netusim, ci to ma zmysel aj pri 400d, a ak ano, ci su obvody snimac a riesene podobne ako 350d...
Mne sa celkom paci, ako tu reagujem na odpoved cloveku, a potom supnem odkaz na jeho stranku, a este sa pytam stylom, ci mi nevie niekto fundovanejsi odpovedat

Tak si pockam, bud tu na odpoved alebo na mail.... :-X