A myslíš, že ty o těch pouťových balóncích by tam měly zůstat ?
hm no a preco nie? je to snad nieco zle? nieco trestne, je to porusenie pravidiel? mate ludia prilis vysoko nosi, to je fakt..
skusim to inak..
mam xxx zalub.. staviam plastikove modely, piplam sa v atari 800xe, fotim blesky, oblaky, burky a rozne opticke javy, fotim lesnu zver, turistika, rad chodievam pozorovat meteoricke roje, aj ich fotim, kukam po nociach cez teleskop, tocim timelapse videa a to len preto, lebo ma to skratka bavi..
predstava pohladu kamery z aspon 1km vysky je pre mna lakava.. pretoze ma to proste bavi.. neviem, je to taka pekna predstava.. JA TO NEROBIM kvoli experimentom a neviem comu, tak jasne, ze sa do toho nevyznam tak, ako ten, co to robi denne, tak naco tie narazky na mna? ako som spominal, takto sa chovaju ludia s nejakym problemom..
asi si to vazne necham pre seba, chcel som sa tu podelit len o moje blbe nadsenie, casom by som urcite pridal aj videa, no neviem..
a ako mam zacat, ked nie s putovymi balonmi? mam si kupit 30 metrovy, nie 300 metrovy meteorologicky balon a vypustit ho 80 kilometrov vysoko, prekonat svetovy rekord?
nie, musim predsa zacat od uplnej blbosti, od 0..
ja to nechcem hned, mam cas 12 mesiacov.. to je dost dlha doba na to, aby som za isty cas bol schopny ako amater vypustit meteo balon a ziskat nejake video z peknej vysky.. ja nemozem za to, ze mna taketo veci bavia a vas nie a preto ma hned zhadzujete.. taketo chovanie si naozaj pamatam este z ciac strednej skoly, ked mal niekto nejaku zalubu, ktora sa niekomu nepacilo, tak sa mu posmieval..
ako male deti, kriste.
dobre, tak takto:
budem potrebovat gps.. co napriklad toto:
http://aukro.sk/item1258437531-gps-gsm- ... gt400.html
malo by to byt lacne, mozno aj lacnejsie.. len skratka aby to vysielalo signal z dost velkej vzdialenosti..
ozaj, ten napad s tym padacikom je velmi jednoduchy a paradny.. dakujem!