Co mi dost vadi je, ze pri vyberu poslednich 50 prispevku na korenove strance se jich zobrazi pouze 25. Kdyz uz to budes opravovat, neslo by v teto nabidce jit i vice dozadu (treba po strankach).Pridavam se k zadosti aby slo jit vice do historie. Pouzivam tuto funkci i nekolikrat za den. Take bych uvital jeji zjednoduseni. Ted kdyz prijdu na astro-forum musim najet az dolu, a trefit se mysi na celkem male policko a pak jeste vybrat pocet ze seznamu. Celkem pekne reseni by bylo pokud by se dole dalo pridat tlacitko a volba v seznamu by byla jiz predvolena napr na 50. Pak by stacilo sjet dolu a kliknout na tlacitko. Popripade dve tlacitka misto drop-down boxu. Jedno napr. 25 prispevku a jedno 50.
Z jineho soudku. Novy design astro-fora me bohuzel neoslovil a to ze dvou duvodu.
1/ Predchozi design nebylo problem cist na PDA. Ted jsem to po minute vzdal.
2/ I na PC ve Firefoxu se mi v nem spatne orientuje. Uvodni strana se seznamem temat je celkem ok, ale stranky s prispevky se mi zdaji neprehledne. V puvodnim designu se mi orientovalo o poznani lepe a myslim, ze nejde o zvyk. Muj dojem je, ze spousta prvku na strance je jakoby zobrazena podobnym stylem, kdy se ztraci dulezite informace v zaplave ostatnich.
Ahoj, nové astro-forum je fajn, jenom bych se do budoucna přimlouval za design s fixní šířkou obsahu. Už na notebooku s rozlišením 1280×800 se ta dlouhá nudle poměrně špatně čte, natož potom na velkých širokoúhlých LCD, které začínají být standardem. Všimněte si, že snad všechny větší zpravodajské servery mají nastavenou fixní šířku odstavce. Je to na úkor obrázků, ale ty mají mít stejně jen náhledovou funkci, velké obrázky se mají zobrazovat na klik.
Pridavam se k zadosti aby slo jit vice do historie. Pouzivam tuto funkci i nekolikrat za den. Take bych uvital jeji zjednoduseni. Ted kdyz prijdu na astro-forum musim najet az dolu, a trefit se mysi na celkem male policko a pak jeste vybrat pocet ze seznamu. Celkem pekne reseni by bylo pokud by se dole dalo pridat tlacitko a volba v seznamu by byla jiz predvolena napr na 50. Pak by stacilo sjet dolu a kliknout na tlacitko. Popripade dve tlacitka misto drop-down boxu. Jedno napr. 25 prispevku a jedno 50.
Lepší?
Jeste bych se chtel primluvit za trochu vyraznejsi zviditelneni novych prispevku. Treba aby blikaly cervene. Soucasny stav je i pro moje relativne mlade oci dost neprijemny. Musim se soustredit a hledat.
Upraveno.
Pokud by nešlo na hlavní stránce zvýraznit puntíky pro nové příspěvky, možná by šlo tam, kde jsou nové příspěvky, použít ve výraznější podobě větu NOVÉ PŘISPĚVKY , a pokud tam nejsou žádné nové, úplně vynechat větu " Tato sekkce neobsahuje žádné příspěvky"
Teď se dá sice orientovat trochu podle délky věty,( u nových je delší), ale není to samozřejmě ono.
lepší rada žádná než špatná
milantos(šnek)centrum(puntík) cz
Pokud by nešlo na hlavní stránce zvýraznit puntíky pro nové příspěvky, možná by šlo tam, kde jsou nové příspěvky, použít ve výraznější podobě větu NOVÉ PŘISPĚVKY , a pokud tam nejsou žádné nové, úplně vynechat větu " Tato sekkce neobsahuje žádné příspěvky"
Zvýrazněno, obnov si stránku.
Půjde časem nastavit individuálně velikost písma a podklad ?
Velikost písma nevím (přecejenom je to otázka jednoho tlačítka v prohlížeči a každému vyhovuje něco jiného), ale určitě sem časem přidám nějaké další barevné schéma (tj. se změněným podkladem)
[quote author=6461140 link=1229029501/89#89 date=1232723241]shodam napsal dne dnes 16:05:12:
Lepší?
Pod tlačítkem 50 příspěvků je jich pořád jen 25 >:(
Ja jich vidim 50
SW NWT 200/1000, HEQ5 SS, SW ref. 70/500
Tr. 8x30,10x50,20x50
Praktica Super TL, Sigma SD10, chlazený mod. Canon 350D s amp-off, EOS IX, FujiFilm S3Pro, upravená chlaz. TV kamera, Watec 902H3 Ultimate, obj. 10-300mm
[quote author=6461140 link=1229029501/89#89 date=1232723241]shodam napsal dne dnes 16:05:12:
Lepší?
Pod tlačítkem 50 příspěvků je jich pořád jen 25 >:(
Me to teda bezi s temi 50. Jinak ty oranzovy punitky jsou dobry!!! Jen tak dale...ono se to casem poda...uz si zacinam zvykat...ale porad to jeste neni jako to staricke
Newton 203/1200, dobson
Refraktor CEL 102/500, AZ3
Triedry: Canon 15*50 IS, Meopta 8*25 a 6,5*32, Bresser 10*50, CEL 15*70
Foto.: Panasonic DMC-LZ8, Sony DSC-RX100 II, Canon EOS 1000 a 650