Přidám svůj pokus z minulého týdne, i když je to těžké po tom co tu předvedl Miloš.
26.8.11 C40Da, SKW200/1000, ISO 1600, 20x8min, EQ6, pointace SKW70/500+QHY5, komakorektor MPCC. Mraw + Registar + PS3
nazdarek, v ramci zkousek 2m ohniska a novych filtru jsem na dnesek cvaknul toto, je to zpracovavane pouze na 8" ntb, tak priadni hnidopisi sorry, mam data i z OIII a SII, ty prijdou na radu pozdeji
.... Tobě to udrží 5 minut zrcadlo bez rozjebání .. to můj EdžiFuck neudrží prd ani zrcadlo dýl jak 2 minuty .... Ty to ale zase nemáš publikovaný na 100% ....
já měl 500mm Samyang (5.6 - reálně 6.2) na losmanďácký rozdvojce a není vyloučeno že se ten Edží paperback deformoval okolo tý svý červený lišty - upadal směrem dolu během expozice ... ale tam mi nesedí to že jsem jednou to zrcadlo trošku "přepnul" śe zatařenou aretací a pak to jednu desetiminutovku dalo s chybou asi 1px ... ale už nikdy jindy (mázlý o 10px 6um běžně) .... jen se divím že to nezdeformovalo to Tvý dvoukilový hovado pověšený na tom tenkým papírovým dlouhým krčku ...?!?