Ahoj
Včera proběhlo další astrosetkání z okolí Frýdku-Místku
Dvanácté setkání v Metylovicích se konalo rok a pět dní od našeho prvního astrosetkání na Čeladné,které proběhlo 2.11.07.Na včerejším astrosetkání jsme mezi sebou přivítali nového účastníka našich setkání a tím byl DavidK z Ostravy.Více o včerejším setkání a další fota jsou zde http://www.milan1960astro.webgarden.cz/ ... metylovice Milan
No a já se musel trápit 700km domů. Že jsem tam nezůstal. Takový dobroty a dokonce na pár minut byla vidět jasná obloha... ;D V něděli opět vyjíždím směr FM. Tak kdyby něco, dejte vědět.
Ahoj Tomáši.Zkus se domluvit s Ludvíkem nebo s Davidem Kaderou který je také z Ostravy.Já jsem si na pátek vyřídil dovolenou,ale na sobotu bych ji už nedostal.Měj se Milan
Ahoj Tomáši a Milani,teprve dnes jsem kouknul na fórum.Moje účast v pátek vypadá bledě.Je prosinec a tak začínají ty zasr.... firemní večírky. Na mně zbylo hlídat prcka,holky jdou juchat.Pokud by se něco v dobré obrátilo,třeba kdyby si některá zlomila nohu apod.,tak bych se objevil.Jinak je to v kelu.Pozdravte ode mne kamarády a přeji jasnou oblohu.Bob.
Ludvíku,nejlepší je taková otevřená zlomenina bércové kosti to ty tvoje holky určitě zůstanou doma ;D
pro Ryhu-sud Birrela doma nemám ale pár kousků na tebe snad vybyde,nesmíš ale přijet ve 2.00 ráno
ahoj Milan
Bob napsal: Škoda že není náledí,to by ne ten bérec byla šance! ;D Bob.Kdyz budes sikovny, i kdyz neni naledi, vzdycky se to da nejak obkecat, jako ze se prave schyluje v tomto mesici k silnym mrazum atd...
Pozorovani hvezd na nocni obloze = prijemny relax v kazdodennim stresu.
APM 152/1200 nejen na dvojhvezdy a maly triedr Kowa na vylety do hor
Moje fotky na www.astrofotky.cz.