civilní profese
civilní profese
Povodom strojny inzinier, momentalne technicky vyvojovo-vyrobny pracovnik v sukromnej firme, kde sa vymyslaju a vyrabaju elektronicke zariadenia, vacsinou CCD kamery.
Orion N200/900, NEQ6Pro, CG5Adv, CCD Astropix 1.4+, Astropix 4.0, Canon 5D a 600D, Ivan Majchrovič, ivan(bodka)bpu(slimak)chello(bodka)sk
civilní profese
Já si taky přihřeju polívčičku ;D Já stavařům projekty posuzuju jako dotčený orgán
Krajská hygiena...... No prostě úředník za stolem s hromadou papírů
Jinak vzdělání mám v oblasti chemie a ochrany životního prostředí.
Krajská hygiena...... No prostě úředník za stolem s hromadou papírů
Jinak vzdělání mám v oblasti chemie a ochrany životního prostředí.
civilní profese
Vyštudovaná Stredná priemyselná škola stavebná.
Teraz predávam a servisujem elektornické váhy jednej nemeckej firmy
Teraz predávam a servisujem elektornické váhy jednej nemeckej firmy
Dobson 200/1200, eq3 GoTo, Malokuk, trieder 10x50, Canon eos 100d
civilní profese
No jo, těch stavařů je tu teda fůra Já studuju průmyslovku, obor aplikovaná chemie, zatím zvládám, muhehe ;D
civilní profese
Já se přidám ke studentům, konkrétně gymnázium 
Objevy planetek (2): 2002 EL163 and 2002 GX187.
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
Objevy proměnných hvězd (130): CzeV #245, 270, 323, 365, 370; SvkV 23 a spousta dalších...
civilní profese
Dovolim si aj ja predstavit svoje zamestnanie:
Pilot HOSHIN - Koordinator optimalizacie pracovnych metod u PSA (pezote - peugeot/citroen Trnava)
(nieco ako normovac - hladam nove lacnejsie sposoby vyroby. Nuz a vzhladom na to, ze okrem ineho znizujem pocty operatorov - som vo vyrobe naozaj oblubeny...)
io
Pilot HOSHIN - Koordinator optimalizacie pracovnych metod u PSA (pezote - peugeot/citroen Trnava)
(nieco ako normovac - hladam nove lacnejsie sposoby vyroby. Nuz a vzhladom na to, ze okrem ineho znizujem pocty operatorov - som vo vyrobe naozaj oblubeny...)
io
- MaG
- Kontaktovat uživatele:
civilní profese
Obávám se, že ať už anketa, či odpovědi mohou být značně pokřivené. Obojí ale ukazuje na to, kolik lidí z těch co sou tu aktivní se neostýchá napsat nebo naznačit svůj obor.
Převaha určitých profesí tu je pozoruhodná. Minimálně mi to dává rozhled, proč někteří vlastní zrovna tu a tu techniku a využívají ji zrovna tak či onak. Zdá se, že to zde z velké části má určitou souvislost..
U mně, jak asi známo, vítězí školství, nyní konkrétně ZŠ, učitel.
Převaha určitých profesí tu je pozoruhodná. Minimálně mi to dává rozhled, proč někteří vlastní zrovna tu a tu techniku a využívají ji zrovna tak či onak. Zdá se, že to zde z velké části má určitou souvislost..
U mně, jak asi známo, vítězí školství, nyní konkrétně ZŠ, učitel.
Martin Gembec, Astronomické události
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
EQ6 OnStep, WO FLT98+WO AFR-IV 0.8x, Omegon RC8 203/1624, ZWO ASI294MC Pro, Canon 6Dmod
civilní profese
No tak jak to tu čtu tak je to tu samej vzdělanej člověk! 
Snad vám to tu nepokazím když jsem obyč. dělník,instalatér potrubář ve vodárnách v Žatci.
P.s.Voda trubky bláto ,to je můj denní chléb. ;D
Snad vám to tu nepokazím když jsem obyč. dělník,instalatér potrubář ve vodárnách v Žatci.
P.s.Voda trubky bláto ,to je můj denní chléb. ;D
Astrograf 250/1000 f/4, SW ED-80/600 ,EQ-6 SS, ZWO ASI 071 ,ASI 120MM ,Canon EOS 40Da,hvězdárnička 2x2.m
http://astrophotography-l-r.webnode.cz/
http://astrophotography-l-r.webnode.cz/
-
honza.ho
civilní profese
Po absolvovaném Technickém lyceu v Trutnově nyní studuji 2 ročník Informačních technologií v Pardubicích. Nedá se ale říct, že by mě to vysloveně bavilo, lezu no 
-
milan1960
civilní profese
Libore neboj-nepokazíš.Já se také "živím" rukama
.Dělám strojníka turbokompresorů na energetice.Milan
- Alien_MasterMynd
civilní profese
Biba75 napsal: No tak jak to tu čtu tak je to tu samej vzdělanej člověk! 
P.s.Voda trubky bláto ,to je můj denní chléb. ;DProc bys kazil Ja se de facto taky zivim rukama
P.s.Voda trubky bláto ,to je můj denní chléb. ;DProc bys kazil Ja se de facto taky zivim rukama
SW NWT 200/1000, HEQ5 SS, SW ref. 70/500
Tr. 8x30,10x50,20x50
Praktica Super TL, Sigma SD10, chlazený mod. Canon 350D s amp-off, EOS IX, FujiFilm S3Pro, upravená chlaz. TV kamera, Watec 902H3 Ultimate, obj. 10-300mm
http://www.alien-mastermynd.com
Tr. 8x30,10x50,20x50
Praktica Super TL, Sigma SD10, chlazený mod. Canon 350D s amp-off, EOS IX, FujiFilm S3Pro, upravená chlaz. TV kamera, Watec 902H3 Ultimate, obj. 10-300mm
civilní profese
Tak to ja se zivim jako "zarizovac".
Zakaznik chce nejaky nesmysl v naprosto nerealnem terminu a podhodnocenym rozpoctem.
A na me je mu jej dorucit.
Jinak IT Projektovy manazer v nejmenovane nadnarodni spolecnosti...
Zakaznik chce nejaky nesmysl v naprosto nerealnem terminu a podhodnocenym rozpoctem.
Jinak IT Projektovy manazer v nejmenovane nadnarodni spolecnosti...
Pavel Vabrousek
- Alien_MasterMynd
civilní profese
Vabra napsal: Tak to ja se zivim jako "zarizovac".
Jinak IT Projektovy manazer v nejmenovane nadnarodni spolecnosti...To je vsude stejny
Jinak IT Projektovy manazer v nejmenovane nadnarodni spolecnosti...To je vsude stejny
SW NWT 200/1000, HEQ5 SS, SW ref. 70/500
Tr. 8x30,10x50,20x50
Tr. 8x30,10x50,20x50
civilní profese
Původně jsem nechtěl reagovat, ale zaujal mě vývoj této ankety, zvláště pak pan stripter
.
U mě je to zlatá střední cesta. Nejsem příliš vzdělaný, klasická obchodka (jelikož na víc nemám kapacity
), takže dělnická práce mi není cizí a jako příspěvek do širokéro hrdla rodinného rozpočtu ji stále často využívám (ovšem za nedělnický příjem
)), v téže firmě kde v současné době pracuji jako referent obchodně technické služby - zahraniční obchod - obor strojírenství.
Pavel Gaugg
U mě je to zlatá střední cesta. Nejsem příliš vzdělaný, klasická obchodka (jelikož na víc nemám kapacity
Pavel Gaugg
SeeStar_S50
civilní profese
Těch PC programátorů tady moc není - tak tedy jeden navíc - DB, C# v jedné finanční společnosti..