Pozorování u Prahy
Pozorování u Prahy
Vejdem se bez problémů, místo viz příspěvek 900, když nás bude více dám chladit 350-tku (pro Stanu opravdu se nejedná o pivo ;D)
tel 608 920 902 Nemám rád tenhle stát.
Pozorování u Prahy
Napadlo me jet taky, ale takhle uz tam bude asi plno? Tak pojedu jinam... 

Pozorování u Prahy
stZ: vzhledem k tomu, ze jsou vsude kolem pole (a ted budou zamrzla, tj. zadny bahno) a v podstate rovna, tak mista tam bude asi hooodne, tak pro 1000 astronomu 

Pozorování u Prahy
Napadlo me jet taky, ale takhle uz tam bude asi plno? Tak pojedu jinam... 
jedu tam sice poprve, ale podle fotomapy by to melo byt jak rika Konihlava navic ja se svym Pandurem (Fiat Panda) a minimalistickou sestavou zaberu malo mista

jedu tam sice poprve, ale podle fotomapy by to melo byt jak rika Konihlava navic ja se svym Pandurem (Fiat Panda) a minimalistickou sestavou zaberu malo mista

Ondřej Kozáčik
Dalekohledy: SW Esprit 80
Montaz: HEQ-5 Syntrek
CCD: ATIK 383L+, QHY5, ZWO ASI 2600 MC Pro
Filtry: IDAS P2, Baader Ha 3,5nm
Dalekohledy: SW Esprit 80
Montaz: HEQ-5 Syntrek
CCD: ATIK 383L+, QHY5, ZWO ASI 2600 MC Pro
Filtry: IDAS P2, Baader Ha 3,5nm
Pozorování u Prahy
Aha, tak to asi prubnu taky po vcerejsim fiasku s pocasim....a nakonec, kdyz se vyjasnilo zacala stavkovat QHY5 jsem to zabalil, snad dnes dopadnu lepe. Taky jsem tam nikdy nebyl, tak se treba potkame.
Pozorování u Prahy
Taky bych nekam vyrazila, ale shanim odvoz. Je mi celkem jedno na ktere stanoviste, byl by nekdo ochotny vyzvednout jednoho vizualistu a dalekohled (skladaci, nezabere moc mista) v Praze -Braniku a po pozorovani zpet? Diky za nabidky 

Skládací dobson 254/1200, Lidlskop 70/700 - Astro 3, triedr 7x50; Meade SWA 24mm 68°, Speers WALER 9.4mm 82°, Antares Barlow 1.6x
Pozorování u Prahy
Klidne bych te vzal, ale je to na uplne opacnou stranu nez dnes jedu.
-
Pozorování u Prahy
Vrátenka padá, beztak by mi Vabra svítil celou noc čelovkou do objektivu ;D, prubnu Požáry, nikdy jsem tam nebyl-VLA mi asi padesátkrát posílal souřadnice, může je prosím ještě někdo zopakovat ? Děkuji :-*
Pozorování u Prahy
#900: Pro ty co netuší je to zde: Loc: 50°4'25.349"N, 13°52'57.028"E
-
Pozorování u Prahy
díky, v kolik tam bude první astronaut??? asi, abych tam netrdloval samička sám
Pozorování u Prahy
Ja tady bloudim po lese a nemuzu to najit....
Nicmene nakonec me intuice dovedla kousek od vas jak jsem nasledne zjistil Sam jsem taky nezustal...diky opravdu pekny misto v dobrem dosahu od Prahy.
Nicmene nakonec me intuice dovedla kousek od vas jak jsem nasledne zjistil Sam jsem taky nezustal...diky opravdu pekny misto v dobrem dosahu od Prahy.
-
Pozorování u Prahy
dnes si Požáry zopakujem, perfektní místečko, akorát dnes vezmu hasičák a postříkám tam ty supr astročundráky včetně jejich pyromanských výtvorů
, jo a někdo silný by jim měl uzmout tu halogenku ;D
obloha v celé části zenitu po odplutí MW byla na hranici 21.50, jižní část měla 21.60 a sever nic moc, pouze 21.20

obloha v celé části zenitu po odplutí MW byla na hranici 21.50, jižní část měla 21.60 a sever nic moc, pouze 21.20
Pozorování u Prahy
Dofocoval jsem si flaty a docela jsem se leknul te "pyroman show" za zady nejdriv jsem chtel utect, ale pak mi doslo podle aut, ze si nekdo hraje ;D Podle aladina se to ma dnes uz zatahovat