MEZNÍ HVĚZDNÁ VELIKOST 2007 (MHV) - 20.-22.4.07
S vysokou pravdepodobnosťou idem aj ja. Teším sa, dúfam, že Myzer to tento rok naozaj odčaruje. 

mail to:fun2mas(at)gmail.com
Pokud se nestane něco opravdu fatálního .. jsem tam jako na koni ;D Jedu z Prahy a do auta se mi klidně vejdou dva další (klidně i s dalekohledy).
bóbiká dobson 250, triedr 10x50, CG5, equinox ED 80, lídlskop 70/700, Canon D350 a nějaké ty fíčury
&&http://picasaweb.google.cz/bartaj007

bartaj007 napsal: Pokud se nestane něco opravdu fatálního .. jsem tam jako na koni ;D Jedu z Prahy a do auta se mi klidně vejdou dva další (klidně i s dalekohledy).
TAK S NÁMA POČÍTEJ JÁ + MOJE POLOVIČKA
TAK S NÁMA POČÍTEJ JÁ + MOJE POLOVIČKA
S touto akcí mi pořadatelé udělali fakt radost, páč se bude konat jen asi 10 kilometrů od místa, kde bydlim
, tákže bych si mohl čas najít.

Nepojedete někdo s volným místem v autě přes Pardubice? Rád bych se tentokrát zúčastnil na plnou dobu.
Triedry 12x40 a 10x50, SW ED80, Drbohlav mount 50mm, GS mount, SPC8, Webka Philips 840K
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Pojedu z HK, takže tě můžu vzít. Ozvi se až to bude aktuální, domluvíme místo naložení.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
Paaja napsal: Nepojedete někdo s volným místem v autě přes Pardubice? Rád bych se tentokrát zúčastnil na plnou dobu.
Rad bych pomohl, ale jedeme s celou rodinou a auto bude plne. Martin to snad zvladne.
Rad bych pomohl, ale jedeme s celou rodinou a auto bude plne. Martin to snad zvladne.
Celestron CGE1400 SC355mm,Celestron C11GPS SC280mm,Televue TV-NP127 127mm APO FlatField refraktor,SW-80ED 80mm ED refraktor SBIG-ST2000XM CCD kamera, StellaCamII TV kamera, 100mm H-alfa refraktor....
Neztrácejte hlavu
, pokud můj prasklý sval dovolí, mažu taktéž tím směrem na Chrudim, minimálně dvě místa volná, kdyžtak mám ještě kouli, tedy závěsné zařízení ;D

Po dohodě s organizátory hledám spolubydlící(ho).
Beru totiž psa (cvičeného na odhadování MHV a tak se potřebuju přidat k někomu, komu pes v chatce nevadí.
Beru totiž psa (cvičeného na odhadování MHV a tak se potřebuju přidat k někomu, komu pes v chatce nevadí.
No jo, škoda, že se nemůžu zúčastnit. Jela bych ráda, ale rodiče by se mnou nejeli a samotnou mě tam nepustí.
Monika Ch. napsal: No jo, škoda, že se nemůžu zúčastnit. Jela bych ráda, ale rodiče by se mnou nejeli a samotnou mě tam nepustí.
Zkus to s někým spojit, myslím, že je¨tam někdo z Vlčnova.
Duk napsal:
No jo, ale jde o to, že by mě rodiče nepustili, ani kdyby se mnou někdo jel.
No jo, ale jde o to, že by mě rodiče nepustili, ani kdyby se mnou někdo jel.
(Vsimol som si, ze casto krat narazas na svojich rodicov, skusich ich ocarit svojimi vysledkami, aby ta tolko neobmedzovali )
Uz som to doriesil a na MHV ma pravdepodobne konecne uvidite, tesim sa na to aj na Vas.
Uz som to doriesil a na MHV ma pravdepodobne konecne uvidite, tesim sa na to aj na Vas.
Monika Ch. napsal:
No jo, ale jde o to, že by mě rodiče nepustili, ani kdyby se mnou někdo jel.¨
Zkus to. Dej jim link, kde se pise o akci, popros je, zda by tam nejeli s tebou (krasne se tam prochazi) a nebo se zkus zeptat zda existuji podminky za kterych by te pustili. Treba to vyjde. Drzim palce.
No jo, ale jde o to, že by mě rodiče nepustili, ani kdyby se mnou někdo jel.¨
Zkus to. Dej jim link, kde se pise o akci, popros je, zda by tam nejeli s tebou (krasne se tam prochazi) a nebo se zkus zeptat zda existuji podminky za kterych by te pustili. Treba to vyjde. Drzim palce.
Celestron CGE1400 SC355mm,Celestron C11GPS SC280mm,Televue TV-NP127 127mm APO FlatField refraktor,SW-80ED 80mm ED refraktor SBIG-ST2000XM CCD kamera, StellaCamII TV kamera, 100mm H-alfa refraktor....
Tak trochu mi to něco připomíná, je to však už 25 let nazpět (toto letí
), musel jsem přemluvit matku naší členky astronomického kroužku v Jaroměři, aby dotyčnou pustila na expedici v Úpici.
Vzhledem k důvvěryhodnosti mé osoby (nebylo to prvně), svoji dceru, naši členku nakonec pustila. Dnes je to paní Kotková
Manželka tehdejšího člena expedice ::)
Jo, jo a tak to někdy chodí-vá.

Vzhledem k důvvěryhodnosti mé osoby (nebylo to prvně), svoji dceru, naši členku nakonec pustila. Dnes je to paní Kotková

Manželka tehdejšího člena expedice ::)
Jo, jo a tak to někdy chodí-vá.