Astrofórum - nová verze
- Psion
- Věk: 62
- Kontaktovat uživatele:
Astrofórum - nová verze
Možná by stálo za to změnit čas na foru a nastavit SELČ ve vlastnostech.
Astrofórum - nová verze
Jen takový nesmělý návrh. Na novém foru by mohlo mít každé vlákno v záhlaví (třeba skrývatelnou) nástěnku, kde by zakladatel vlákna a admini mohli udržovat omezený souhrn hlavních faktů na které se ve vlákně přišlo. Jednak by to zjednodušilo čerpání informací a také zabránilo padesátému omílání téže debaty se stejným problémem a stejným koncem.
Re: Astrofórum - nová verze
Jedeme! Supeeeer...
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji každému přepnout si v profilu jazyk na češtinu a naši časovou zónu. Teprve s češtinou jsou některé z funkcí AF přístupné. A i z obsahu. Třeba pravidla 
Hurá astrofórum je zpátky. Jsem myslel že se nedočkám či co.
Nejhorší bylo že jsem nevěděl kdo kam vyráží pozorovat.
Nešlo by příště zveřejnit aspoň nějaký dočasný chat nebo alespoň dokument na googledoc pro krátké zprávy?
Nejhorší bylo že jsem nevěděl kdo kam vyráží pozorovat.
Nešlo by příště zveřejnit aspoň nějaký dočasný chat nebo alespoň dokument na googledoc pro krátké zprávy?
SW 10'' Dobson| SW 80 ED
24mm Panoptic, 12mm Delos, 8mm Delos,
24mm Panoptic, 12mm Delos, 8mm Delos,
otazka: kde je moja posta?

Nejsi sám..... Bylo tam pár důležitých zpráv, tak to mají snad kluci někde uložený. 
Načítání stránek-listů je o hodně pomalejší.
Načítání stránek-listů je o hodně pomalejší.
Naposledy upravil(a) Kami dne 08. 09. 2016, 23:04, celkem upraveno 1 x.
SW102/500, SW ED100/900, R100/1500, R125/1583, N127/646, R140/1543, R150/1800, C150/2250, N152/1178, N170/1022, NCN310/1768/5970,... + další sklíčka do 0,75m.
dobrá otázkaetyl píše:otazka: kde je moja posta?![]()
Super!
Teda první připomínka - pokud to mělo být rychlejší, tak mi to přijde spíše horší, než to bylo ...
První chyba překladu - Post a Reply - chybí
Teda první připomínka - pokud to mělo být rychlejší, tak mi to přijde spíše horší, než to bylo ...
První chyba překladu - Post a Reply - chybí
M:736 750 113
Rád jsem AF čítával v režimu posledních X příspěvků… Zůstala tato vymoženost zachována?
funkce posledních x příspěvků zde není, ale můžete použít nabízené funkce z Ryychlých odkazů v hlavním menu --> tj. Nové příspěvky (ukazuje všechny nové příspěvky od vašeho posledního přihlášení) a Nepřečtené příspěvkyBendza píše:Rád jsem AF čítával v režimu posledních X příspěvků… Zůstala tato vymoženost zachována?
Taky jsem používal (téměř výhradně) astroforum v režimu posledních XXX příspěvků. Seznam Quick links -> Nové příspěvky mám prázdný, a Quick links -> Nepřečtené příspěvky zobrazuje seznam témat s nepřečtenými příspěvky, ne příspěvků samotných, což znamená stejně se proklikávat jedním tématem za druhým.
- Karell
- Kontaktovat uživatele:
Při kliknutí na externí odkaz se tento odkaz otevře ve stejném okně. Stará verze otevřela okno nové. Není možné to nastavit stejně?
- MMys
- Věk: 52
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš se proklikávat, vlevo u názvu toho tématu, ve kterém jsou nové či nepřečtené příspěvky, je růžová ikonka, která tě pošle rovnou na poslední příspěvky, které jsi ještě nečetl. Takže je to jen na jeden klik. Mě se s tím funguje celkem dobře. Odklikám si takhle přsípěvky z témat, která mě zajímají, na nové panely v prohlížeči, a pak si v klidu každý panel pročtu. A pak, na to, co mě už dál nezajímá, pak zmáčku "ozančit vše jako přečtené".Sajri píše:Taky jsem používal (téměř výhradně) astroforum v režimu posledních XXX příspěvků. Seznam Quick links -> Nové příspěvky mám prázdný, a Quick links -> Nepřečtené příspěvky zobrazuje seznam témat s nepřečtenými příspěvky, ne příspěvků samotných, což znamená stejně se proklikávat jedním tématem za druhým.
http://hvbo.cz/foto_astronomy_cz, http://hvbo.cz, e-mail: martin(*)myslivec(a)volny(*)cz, Dobson 400mm, N400/1600, Refraktor Borg 77ED, Montáž EQ6, Hvězdárna s montáží vlastní výroby, kamery MII C3-61000, ZWO ASI 1600MM
přímo v administraci to není, ale myslím, že by to šlo nastavit... večer se na to podívámKarell píše:Při kliknutí na externí odkaz se tento odkaz otevře ve stejném okně. Stará verze otevřela okno nové. Není možné to nastavit stejně?