Objektivem do vesmíru i kolem nás

Astronomické snímky pořízené členy našeho fóra, upozornění na nové snímky objektů, odkazy...
Odpovědět
Lightsscope

Příspěvek od Lightsscope »

Co říkáte na vydání této knihy?

http://www.astro.cz/clanek/2825

Hora
M.Adamovsky

Příspěvek od M.Adamovsky »

je to naprosta bomba, ze se podarilo vyuzit takove prilezitosti...misto placeni stovek tisic se za tisk nezaplatilo nic a navic to byla i skvela propagace. A na muj vkus me prekvapila dost i kvalita tisku.
Je to zasluha mnoha lidi....predevsim Pavla Suchana..
paulie

Příspěvek od paulie »

To mi uniklo, ale je to super zpráva. Věřím, že to všem podarovaným udělalo ohromnou radost. Bylo by fajn, kdyby nezůstalo jen u tohoto "promo" výtisku, ostatně myslím si, že zmíněné "statisíce" jsou značně přehnané. Nemám moc přehled, ale řekl bych, že v profi tiskárnách je možné tisknout barevně pod 10 Kč za stránku.
Vejr

Příspěvek od Vejr »

Dle mych zkusenosti se malonakladovy tisk kvalitou klasickemu ofsetu nemuze rovnat. A tam je to o hodne jinych nakladech. Uz jen osvit filmu s natiskem v klasickem CMYKu je za cca 800 za stranku a to se jeste nezacalo tisknout Pri tisku je pak nejdrazsi rozjezd tiskarny, ktera tiskne, dokud se nesesteluji barvy a co do te doby vytiskla se vyhodi. Takze pokud se ma vytisknout par kusu, nema smysl do ofsetu jit a idealni je malonakladovy digitalni tisk. Ale je to bohuzel na vysledku poznat Na druhou stranu to ma jine vyhody. Ale takle bez pripravy se neda rici, co je pro danou tiskovinu nejlepsi reseni, nebot existuje jeste cela rada jinych zpusobu tisku a kazdy ma sve vyhody a nevyhody. Zalezi na mnoha vecech - jake jsou priority, jaky je naklad atd...
Jsem zacatecnik, ale lecim se :-)
Miloš Žák
Věk: 46

Příspěvek od Miloš Žák »

Lidi sem trubka :)
Kniha mi byla e-mailem nabidnuta. Ja ji samozreme s radosti prijal, ovsem... adresu pro zaslani jsem poslal na jiny e-mail nez na ktery mela byt odpoved zaslana :). Ze same radosti jsem kliknul na odpovedet a nedocvaklo mi, ze se ma odpovedet na jinou adresu, zminenou ve zprave... Zjistil jsem to ted. No to jsem zvedavy jestli na me jeste nejaka zbyla :). Ja se picnu. Chjo:(
“Jakákoliv dostatečně pokročilá technika je k nerozeznání od magie.” A.C.Clarke
Dobson 254/1200 + poncetova plošina, Meade LXD-75 + N150/750, Lidlskop 70/700 na EQ3, Binolidlskop, Celestron Skymaster 15x70.
Odpovědět