Precestovali sme spolu nespočet kilometrov, poctivo som vždy rozložil jej kilečká, ustavil pod peknou oblohou a spoločne sme točili hlavou, k vzdialeným kútom vesmíru.
Momentálna situácia mi však neumožňuje v našich dobrodružstvách pokračovať a tak jej hľadám nový domov a majiteľa, ktorému bude robiť minimálne toľko radosti, ako mne.
Ak zháňate kompletnú zostavu, ktorú len zapnete, skolimujete a fotíte - nech sa páči, tu ju máte!

Moja predstava je predaj vcelku. Počkám do konca víkendu, po jeho skončení sa môžeme dohodnúť aj po častiach.

Predanie najlepšie osobné, stretnúť sa, zoznámiť sa, prebrať astro nerdské detaily.

Preprava, najmä dalekohľadu, je, mierne povedané, problematická a rád by som sa jej vyhol.
Pre viac fotografií, a pre akékoľvek otázky ma kontaktujte na -
mail: itsmedonor@gmail.com
t.č.: +421902385807
KOMPLET CENA - (víkendová zľava): 4 800 €
Fotky tu:
https://www.rajce.idnes.cz/donorko/album/astro-vybava
1. iOptron CEM70 — 1 750 € (nejaké tie kozmetické vady sa nájdu. Protizávažia majú na sebe nejakú tú hrdzu z neustáleho prevážanie v rôznych teplotách, inak stopercentne funkčná)
2. Berlebach Planet statív — 380 € (jeden krát sa mi nešťastne pošmykol z ruky a jedna zaisťovacia páčka sa odlomila. Na funkčnosť nemá vplyv - kto pozná Berlebach, vie, že sú to tanky medzi statívmi)
3. Skywatcher Quattro 10" karbón — 1 200 €
(Vymenené zrkadlá, pavúk, výťah. Viac info cez mail, telefón)
(Malý problém, s pružinkou skrutky na kolimáciu primárneho zrkadla. Drobnosť.)
4. Kóma korektor SW pre Newton f/4 — 100 €
(Optika čistá)
5. ZWO ASI 533MM Pro — 920 €
(Ako nová! Aj s vyhrievacím prúžkom) (Janko, mrzí ma to, hold

6. Astronomik filtre LRGB + OIII + Ha 1.25" — 320 €
(Uzkopásmo 6nm)
7. 5-pozičné filtrové koleso ZWO — 120 €
8. ZWO OAG (Off-axis guider) — 90 €
(Škrabance spôsobené povolením zatuhnutého závitu)
9. ZWO EAF (elektrický ostrič) — 100 €
(Funkčný, aj s tepelným čidlom, doštička prispôsobená custom focuseru)
10. ZWO ASIAIR Pro — 120 €
(Funkčné)
11. ZWO ASI290MM Pro (guide kamera) — 220 €
12. Flat panel na mieru s PWM ovládaním — 80 €
13. Kolimátor Hotech 1.25" - 60€
14. Cheshire Kolimátor StellaLyra 1.25" - 20€
---