Díval jsem se na téma "Přání všem" a nějak se nám začíná prolínat s tím co kdo dostal pod stromeček ::).
To si myslím zaslouží svoji kolonku.....tak, když jinak nedáte , tak ven stím .
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
Tak ja jsem dostal: termalni oblek MOIRA od krku az k pate je to do extremnich podminek do mrazu, dale termalni podlozku pod zadek;D na zidlicku pri pozorovani a do tretice mame nyni kompaktni fotak tak skusim fotit skrze okular a sirokouhle fotky expozice 1 minuta.Paralakticky stolecek je uz ve vyrobe lol.
PS: boty do -40 kupuji asi v lednu ;D ;D a bazarovi fotak canon 300-350D unor ;D
:)sám sobě jsem nadělil těsně před vánoci 250 dobsona , na vánoce pak 10x50 bresser z lídlu a konec historky o dvou encyklopediích VESM¨´IR můžete vidět v sekci "prodám" ;D
bartaj
asi nebu du sám ale Jěžíšeka mi taky nadělil encyklopedii Vesmír a to tím style ž e sem si jí kupoval vezl domu pak mi ji zabavili a dali jí pod stromeček
Kreativec a VJ v Planetáriu Praha (Planetum)
Newton 150/750, Seestar S50 na zajíce, Canon M50, Rybí oko Samyang 8 mm, Lunt LS35THa, GoPro Hero 3, Bresser Lidlskop" Skylux 70/700 - na vrabce
Můj koníček není u ježíška asi moc v přízni (nebo jsem zlobil, či co) :'(, no abych si nestěžoval , dostal jsem novou svítící tužku .
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
Krupp napsal: Mně Ježíšek donesl encyklopedii Vesmír... Bojím se ale, že zůstane ležet a na řadu přijdou skripta :'(
Sám sobě (pro jisotu) jsem před týdnem nadělil Lidl Bresser 10x50. Teď už jen aby zmizela ta oblačnost. fuj fuj >:(
Jo jo skripta...a co pak studujete, smím li se zeptat?? tajnědoufám, že astrofyziku?
Jo jo skripta...a co pak studujete, smím li se zeptat?? tajnědoufám, že astrofyziku?
Studuji strojařinu v Brně. Až dostuduji, postavím si raketu a poletím na Mars
;D tak.. a je to tady - TŘETÍ encyklopedie vesmír mě čekala na návštěvě u rodičů ;D
kdybych ještě věřil na Ježíška, musel bych si pomyslet že se definitivně zbláznil
Dostal jsem velice nečekaný dárek. Rodina mě zaregistrovala do astronomického kurzu pořádaného hvězdárnou M. K. v Brně a předplatili mi půlroční konzultace. Na přihlášce vlastnoručně podepsán sám doc.
RNDr. Zdeněk Pokorný, CSc.
Tak se připojuji ke šťastným majitelům encyklopedie Vesmír, dál jsem dostal Stručnější historii času od S.Hawkinga a L.Mlodinowa. Každou knížku jsem naštěstí dostal jenom v jednom exempláři