POZOR, JE TO PODVODNÍK!!!!! ZAKOUPIL JSEM U NĚJ KARBONOVÝ STATIV ZA 300 EUR, ZAPLATIL PŘEDEM A ZASLAL MI JEN KRABIČKU S LEGO KOSTIČKAMI. BUDUINFORMOVAT ADMINY A POLICCI SLOVENSKÉ REPUBLIKY, PRODÁVAJÍCÍ JE ZE SLOVENSKA.
před pár dny mi tenhle člověk odeslal pointační kameru ZWO na dobírku přes zásilkovnu, tak teď budu hodně přemýšlet jestli zásilku vyzvednout nebo ne, mohl by se prodávající k tomu legu vyjádřit? Protože na AF má profil přes 10 let. Nemohlo to být jen nějaké nedorozumění?
Se Zasilkovnou volani na automat a nekonecne cekani. Zatim resim. Pochopitelne to muze byt omyl. Pak dam vse na pravou miru. Ale reagoval jsem okamzite abych v pripade ze se jedna o podvod zamezil dalsim nestastnym nakupum.
To mi nejako nanho nesedi.
Chalana poznam osobne (sme z rovnakeho mesta), kupoval som od neho montaz, jednanie korektne, uplne v pohode.
Podla mna to bude len nejaky omyl a urcite sa to vysvetli.
Zatím bohužel nejsem moudřejší. Rychlejší než telefonní robot Zásilkovny bylo navštívit jejich kamennou pobočku. Bohužel jediná co má otevřeno v dosahu je 15 km vzdálené výdejní místo v TESCO. Tam je opět bihužel "teta", pro níž je ta situace mimo rozlišovací schopnost. Na balíku co mi přišel s kostičkami Lega je zespodu štítek, jehož číslo odpovídá číslu Zásilky, které jsem měl v aplikaci. Ale na horní straně balíku je jakési jméno a číslo, což jsem si myslel že je odesílatel. Ale je to jakási adresa, ta paní na Zásilkovně nebyla schopná zjistit o co jde. Říkala, že je to snad nějaká adrsa co vygeneroval někdo kdo si sám sobě vytvořil v aplikaci zásilku.
Přiznám se, že na to nemám nervy, jednak schopnost Zásilkovny detekovat zda se jedná o jejich bordel či ne, druhak představa, že jsem přišel o 300 EUR. Budu čekat na zprávu od Zásilkovny zda dohledají, jestli je to opravdu omyl a někdo u nich zmastil samolepky na balících a pokud ano, zda dohledají můj stativ.
Fakt že prodávající je na fóru dlouhé roky mne nechával klidným, ale pochopitelně mne napadá, že mohlo dojít k zcizení přihlašovacích údajů nebo něco podobného. Jakmile budu vědět víc, napíšu sem.
Pavel tak teraz ste u mna klesli na same dno. Skontrolvoali ste si cislo zasielky?? Poztite si v aplikacii prosim vas !!!!!!
toto je co je v aplikacii paketa, mam to tam ja, takze to tam musite mat aj vy
2585128042.
Na tej objednavke je uplne ine cislo !!!!!
2695021743 toto je co mate na krabici, je to vidiet aj na fotke, radsej som si ich stiahol, ak by ste ich sli mazat.
Nahlasovat ma na policiu?? Vy mate prosim kolko rokov, ze robite taketo unahlene zavery.
Dakujem Michal, ze si sa ma zastal.
Nerozumiem, ze musia niektori dospeli ludia jednat ako deti a takto mi kazit meno.
Poslel som vam do SMS moje tel. cislo, nedvihli ste mi, napisal som vam aj SMS.
Na Packete urobili asi chybu a poslali vam zly balik s inym cislom, balik, ktory prisiel niekde inde sa da urcite vystopovat. Radsej rieste to a krivo ma neobvynujte, lebo dam zalobu ja na vas za pospinenie mena, toto sa ozaj nerobi !!!
Miro.
Omegon RC pro 152/1370,
TS Photoline 72/432,
AM3, ASI 2600MC pro, ASI 120MM, Canon 7Da MKII
Na balíku je samolepka ze spodní strany a na ní je stejné číslo, jako je v aplikaci Zásilkovna. Tedy cislo 2585128042. To cislo a jmeno co je nahore je Zasilkovne uplne ukradene, zajima je jen co je na samolepce vytistene z jejich systemu spolu s carovym kodem.
Dostal jsem tedy balík se správným cislem a Zasilkovna na samem zacatku ani nechtela s veci nic delat, prave protoze podle nich jsem dostal spravny balik se spravnym cislerm. A ze je uvnitr neco jineho je nezajima, protoze oni ani nemohou vedet co v baliku melo byt. Takze jine reseni nez Policie a udelat o zalezitosti protokol je JEDINE MOZNE reseni.
Pokud jsem u vas klesnul na same dno, fajn, je mi 50 let a už jsem v životě zažil spoustu fajn a slušných obchodiku, ale taky dost hajzlů a podvodníků. A když někomu kdo s vámi komunikuje v SZ, nenapíše ani své cele jméno, telefon nebo adresu pošlete 300 EUR a místo domluveného zboží vám přijdou kostičky Lego, nedělal jsem nic jiného než by měl udělat každý, kdo má podezření, že se mohl stát obětí podvodu.
Pokud se opravdu ukáže, že existuje ještě nějaký jiný balík a v něm je tripod od ZWO co jsem od vás koupil, pak budu moci skutečně říct, že se stal omyl, který zavinila Zásilkovna a požádám Adminy fóra, aby mi daly prostor pro omluvu a uvedení věci na pravou míru. Ale bohužel, pokud někdo hází stovkami EUR a je mu jedno zda o ně přijde, můj případ to není a zatím nevím zda existuje balík s tripodem a ani kde je.
Zatím ať se někdo zlobí či ne, nemám nic, dokonce ani balík s kostičkami Lega, ten si v rámci reklamace vzala Zásilkovna zpět.