1) Montáž EQ6 Syntrek, původní černá verze, (tedy ne-GO-TO verze, ale GO-TO je možné s EQ-mod převodníkem), 3ks. 5kg závaží, nerezové nohy silnější 2". Montáž je plně funkční, v původním stavu bez nějakých mechanických úprav, s rozumně seřízenou vůlí na šnekových kolech, normálně pointovatelná. Deska elektroniky SynTrek má vyměněné konektory k motorům. Byla tam nějaká oxidace, tak jsem to raději vyměnil. Jinak je elektronika zkontrolovaná, v bezvadném stavu (já ji v té montáži neměl, odpočívala v šuplíku, nahradil jsem ji brzy vlastní GO-TO elektronikou, ale tu si ponechám pro jiný projekt). Pokud nemáte vhodný zdroj, mohu přidat nějaký síťový adaptér 12V, něco tu v šuplíku vyhrabu. Já ji provozoval z olověného akumulátoru, ale ten se pár týdnů zpět odporoučel do sběru, a tak nějak to vlastně iniciovalo celou výměnu mého výjezdního vybavení za lehčí.
2) TVGiuder s kamerou Watec 902H3, pozicionér kamery pro snadnější nalezení hvězdy s redukcí doi 1.25" i 2" výtahu. TVGuider je poslední verze, obsahuje i spoušť pro DSLR a umí dithering. Kabel pro DSLR vyrobím na míru, standardně je u toho redukce z RJ konektoru na TVGuidera na 3.5mm stereo jack zásuvku pro kabel Canon. TVG je můj výrobek, dokážu ho v případě poruchy obvykle opravit (ale moc se jich za dobu existence nerozbilo)
3) Regulace vyhřívání se 2 výstupy (výrobek od Miloše Hrocha).
4) převodník EQmod na USB, na fotce není, musím ho někde najít, vím že ho mám, v nejhorším udělám další

5) Dřevěná bedna s kovovými výklopnými madly, z masivu (borovice), notně otlučená, ale bytelná a funkční. Dokážu ji unést plnou (sama tolik neváží) ale 3ks. závaží + hlava EQ6 dělají své. Slabším povahám doporučuji vyndat ta protizávaží (-15kg), a pak už je to v pohodě

Cena za všechny položky dohromady 19 000 Kč
Do rozumné vzdálenosti (řekněmě 100km) jsem ochotný dovézt. Jinak k odběru u mne v Bělči nad Orlicí. Posílat to kurýrem vzhledem k charakteru (dva díly - bedna + nohy) a hmotnosti se mi moc nechce. Nemám to moc jak zabalit.
Na jednotlivé položky to začnu dělit, až když se to nějakou dobu neprodá, a nijak s tím nepospíchám.