prodám techniku, kterou po přechodu na FF již nevyužiji a zbytečně zabírá místo ve skříňce přitom by ji mohl někdo chtít
Canon EOS 100 D - shutter counter: 24 119 viz. příloha. Zrcadlovka je zcela funkční, snímač a zrcátko čistý, AF body fungují jak mají. Stavový dotykový display vpořádku. Jsem prvním majitelem, takže samozřejmě pár drobných oděrek na těle i gripu je k vidění. Grip bohužel už nedrží na dvou částech těla, viz. přílohy. Vhodná na astro modifikaci.
Cenu si představuji na 3500 Kč
Objektivy:
Sigma 17-70 mm f/2,8-4,0 DC Macro OS HSM Contemporary pro Canon: parádní sklo, kdybych nepřecházel na FF nechávám si jej.
Optika naprosto čistá, bez škrábanců a optických vad, min. chromatická aberace. Chod motorků AF tichý bezproblémový, dobře ostří. Prodloužená záruka skončila již minulý rok ale stále v originálním balení s kartičkou poslouží i k event. pozáručnímu servisu výrobce.
Cena: 10 000 Kč.
Canon EF-S 10-18 mm f/4,5-5,6 IS STM :
parádní sklo, výborně kreslí ač má slabší světelnost, kvalita optiky rozhodně převušuje ipřes lehké provedení těla z plastu. Manul i AF ostření bezproblémové.
Cena: 5000 Kč.
Setový objektiv: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM;
standartní základní objektiv, který jsem si pořídil v setu s Canon EOS 100D. Na tu dobu, lehké plastové tělo nekreslí rozhodně špatně. Pěkná kresba a dokonce je občas využíván i pro astro fotografické účely.
Cena: 3000 Kč.
Neewer 85 mm F/1.8:
rize Čína objektiv, sice světelný ale ideální spíše na focení portrétů, glamour nebo krajiny na astro vhodný není. Na Full frame je v rozích výrazná koma. Plně manuální.
Cena: 1500 Kč.
Raději bych prodal vcelku: potom sleva ze 23 000 Kč na 20 000 Kč.
Součástí kamery a optiky jsou samozřejmě nezbytná příslušenství jako jsou krytky, 1 x akumulátor, nabíječka, popruh na DSLR a
sluneční clony (vyjímka u Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM - nebyla součástí balení)
Osobní převzetí nejlépe okolí Ondřejova, Kaliště, Říčan případně jsem ochoten zavézt do Prahy.