MikroAstroČaj
MikroAstroČaj
Ahoj všichni
v rámci drobných přesunů astroliteratury ze severu do Prahy přes Risbena,
jsem se neubránil, když mě napadla myšlenka, uspořádat (oslovit kolegy z mého okolí tedy Prahy) takové menší setkání na odpolodne v salonku některé restaurace. Jenom takový nezávazný pokec kdo kam jezdí na čumendu po okolí , co kdo má za optiku, kdo by s kým a kam mohl jet koukat.... atd.
Proto prosím o drobnou statistiku účasti a případné náměty a nápady...
p.s. trochu jsem upřesnil otázky
v rámci drobných přesunů astroliteratury ze severu do Prahy přes Risbena,
jsem se neubránil, když mě napadla myšlenka, uspořádat (oslovit kolegy z mého okolí tedy Prahy) takové menší setkání na odpolodne v salonku některé restaurace. Jenom takový nezávazný pokec kdo kam jezdí na čumendu po okolí , co kdo má za optiku, kdo by s kým a kam mohl jet koukat.... atd.
Proto prosím o drobnou statistiku účasti a případné náměty a nápady...
p.s. trochu jsem upřesnil otázky
MikroAstroČaj
Ahoj,
rád by jsem přijel i s knihami, ale to by znamenalo přivést
knihy autem a myslím, že není zaručeno že by knihy se podařilo mezi 3 zájemce, kteří se přihlásily z Prahy rozprodat. Ekonomicky by pro mne to znamenalo jen
výlet do Prahy. Knihy navíc nechci prodávat draze.Akce by jinak musela býti lépe připravena.
Habl
rád by jsem přijel i s knihami, ale to by znamenalo přivést
knihy autem a myslím, že není zaručeno že by knihy se podařilo mezi 3 zájemce, kteří se přihlásily z Prahy rozprodat. Ekonomicky by pro mne to znamenalo jen
výlet do Prahy. Knihy navíc nechci prodávat draze.Akce by jinak musela býti lépe připravena.
Habl
"Krása a rozmanitost ve vesmíru je jedinečná, ale proměnná v čase".
N 150/750 EQ MON2, Coronado PST, binokl 10 x 50,TV Panoptik 24 mm,Lumicon UHC
MikroAstroČaj
Ano chápu mám namysli pouze odpolední setkání někde v klidu třeba v hospůdce.
POUZE NA 2-3 HODINY
Takže se to opravdu týka Pražáků a okolí.
POUZE NA 2-3 HODINY
Takže se to opravdu týka Pražáků a okolí.
MikroAstroČaj
Myšlenka je to dobrá. Sice mám v poslední době dost málo času, ale až dorazí knížky tak se ti ozvu (když budeš mít náladu ozvi se kdykoli). Pokud budeš mít v té době už něco v merku (nebo se nějak dohodnem), tak na pokec i s bibliotékou dorazím. Pokud to půjde vezmu i kámoše stejného zájmu.
S pozdravem Risben
S pozdravem Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
MikroAstroČaj
Hodně záleží na termínu, kdy by se to konalo. Pokud bych to mohl spojit s něčím jiným v Praze, klidně bych se přidal
V. K.
V. K.
MikroAstroČaj
Ahoj,
osobně bych něco takového v Praze uvítal, a nejen výměna literatury musí být onou záminkou k setkání.
3J slova vystihují přesně to, co mně v Praze chybí (... Jenom takový nezávazný pokec kdo kam jezdí na čumendu po okolí, co kdo má za optiku, kdo by s kým a kam mohl jet koukat.... atd...) a proč by se takové setkání mohlo uskutečnit.
Ohaj
osobně bych něco takového v Praze uvítal, a nejen výměna literatury musí být onou záminkou k setkání.
3J slova vystihují přesně to, co mně v Praze chybí (... Jenom takový nezávazný pokec kdo kam jezdí na čumendu po okolí, co kdo má za optiku, kdo by s kým a kam mohl jet koukat.... atd...) a proč by se takové setkání mohlo uskutečnit.
Ohaj
triedr 10x50, SW N150/1200
MikroAstroČaj
Budu v Praze 4. 10., to je středa. Odpoledne už budu mít čas.
Potom zřejmě (ale to nevím stoprocentně) 19. 10., čtvrtek.
V. K.
Potom zřejmě (ale to nevím stoprocentně) 19. 10., čtvrtek.
V. K.
MikroAstroČaj
Pokud to vyjde ve středu 4.10. bych měl mít pro 3J ty knížky od Habla, tak by se mi to taky hodilo.
Risben
Risben
New 170/1020 i s paralaktickou montáží, vše vlastní výroba&&Rf WO Megrez 90/621 FD APO, CG-5, HEQ-5 SynScan&&Okuláry Tele Vue, Vixen&&Triedr Celestron SkyMaster 12x60&&Canon 300D
MikroAstroČaj
to Risben:
Ty knížky přiveze Tomáš /syn/ ve středu 4.10.2006 v 16 hod. k tobě do Stodůlek.Ozvi se jestli je převezmeš a kde na mail.
Habl
Ty knížky přiveze Tomáš /syn/ ve středu 4.10.2006 v 16 hod. k tobě do Stodůlek.Ozvi se jestli je převezmeš a kde na mail.
Habl
"Krása a rozmanitost ve vesmíru je jedinečná, ale proměnná v čase".
MikroAstroČaj
O.K.
kdy a kde ?
Má někdo nějaký typ v dosahu MHD kde by to našel i Vladimír ?
kdy a kde ?
Má někdo nějaký typ v dosahu MHD kde by to našel i Vladimír ?
MikroAstroČaj
Nevím jak to pro koho bude vyhovující, ale docela dobrá restarace je kousek od stanice metra Smíchovské nádraží v Kotevní ulici. Restaurace ja ve sklepení domu a jmenuje se Vltava.
Risben
Risben
MikroAstroČaj
Když je to takhle v dosahu metra, tak to je skvělé. :D
Zítra do večera dám ještě vědět, jestli určitě přijedu nebo ne. Přece jenom to nemám tak jednoduché. ;)
Těch 16 hodin je úplně perfektních.
V. K.
Zítra do večera dám ještě vědět, jestli určitě přijedu nebo ne. Přece jenom to nemám tak jednoduché. ;)
Těch 16 hodin je úplně perfektních.
V. K.
MikroAstroČaj
O.K. Já dělám do čtyř, takže se tam dostanu tak kolem páté.
(vzpoměl jsem si na jednu jmenuje se U Libuše a je to kousek od Palackého náměstí na rohu Podskalská a Plavecká. Když jsem šel s jednou návštěvou po Praze, tak to byla od Karlova mostu první restaurace, kde byly rozumné ceny. Ale je mi to celkem jedno.)
http://www.mapy.cz/?query=U%20Libuse&po ... tem-7-list
Je to výzva i pro ostatní .
Copak v Praze není více astropostiženců ?
(vzpoměl jsem si na jednu jmenuje se U Libuše a je to kousek od Palackého náměstí na rohu Podskalská a Plavecká. Když jsem šel s jednou návštěvou po Praze, tak to byla od Karlova mostu první restaurace, kde byly rozumné ceny. Ale je mi to celkem jedno.)
http://www.mapy.cz/?query=U%20Libuse&po ... tem-7-list
Je to výzva i pro ostatní .
Copak v Praze není více astropostiženců ?
MikroAstroČaj
Určitě jich je víc, ale někteří to tady nesledují, a někteří už vědí, že čas mít nebudou - a takoví o sobě ani nedávají vědět.
Už bych pomalu potřeboval vědět přesný čas a místo, kde se to bude konat.
To abych mohl jasně říci, jestli tam budu nebo ne.
V. K.
Už bych pomalu potřeboval vědět přesný čas a místo, kde se to bude konat.
To abych mohl jasně říci, jestli tam budu nebo ne.
V. K.