MikroAstroČaj
MikroAstroČaj
No, já bych klidně přišel, ale vy se scházíte ve středu, a to je zrovna kurz :/ To moc praktické pro mě není...
Dobson SW 250/1200
MikroAstroČaj
Ale právě takto to tenkrát vzniklo... Po kursu na „čaj“ ;D
Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

MikroAstroČaj
Odpovědět jo takhle! no že na webu máte že to je od 18.... Jakože hodin A kurz ted konci kolem 19 tak proto (teda mně je jenom 15, ale popovídat bych si klidně zašel, teď bych rád začal pozorovat trchu víc, tak musim nabrat zkušenosti a rady od ostatnich )
Dobson SW 250/1200
MikroAstroČaj
No během let jsme se začali scházet dříve, když budeme vědět, že dorazíte, tak určitě vydržíme... 

Tlustá Berta (Celestron CPC-1100 XLT), Lunt LS60TC, WO ZenithStar 73 III APO, Lacerta Herschel, binohlava MaxBright II, okuláry Vixen LVW 42, Baader Eduiascopic 35, Hyperion 31 a Click Zoom, TV Apollo 11 a Nagler Zoom 6-3, triedr Kowa XD 8x33 Genesis 

MikroAstroČaj
Ahoj bude dneska MAČ?
Kde budete a kdy končíte.
Já bych se po astrokurzu zastavil.
Kde budete a kdy končíte.
Já bych se po astrokurzu zastavil.
SW 10'' Dobson| SW 80 ED
24mm Panoptic, 12mm Delos, 8mm Delos,
24mm Panoptic, 12mm Delos, 8mm Delos,
MikroAstroČaj
Ahoj, dneska bych se na MAČ taky přidala 

MikroAstroČaj
Ahoj, dneska bych se na MAČ taky přidala 
Domluvte se s MASHem, dam mu vedet jestli kolem te 7. jeste nekde budeme. Dnes vetsina lidi nema cas, takze MAC bude jen ve velmi omezene podobe. Pristi tyden uz bychom se meli sejit normalne.

Domluvte se s MASHem, dam mu vedet jestli kolem te 7. jeste nekde budeme. Dnes vetsina lidi nema cas, takze MAC bude jen ve velmi omezene podobe. Pristi tyden uz bychom se meli sejit normalne.
UL 16" F/4 a spousta drobotiny.
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Světelné znečištění
Západočeská pobočka ČAS
Manětínská oblast tmavé oblohy
Re: MikroAstroČaj
Up 

20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
Mám dotaz, zda akce astročaj ještě pokračuje? Rád bych někdy případně zašel. 

SW Flextube 8", 24 ES68, 14, 8,8, 5,5 MEADE82 UWA, Nikon Aculon 10x50
Ano,
ale v poslední době pravidelné setkávání skomírá díky pracovnímu vytížení účastníků. Snad ale jedno setkání v listopadu bude. Napíšu sem
ale v poslední době pravidelné setkávání skomírá díky pracovnímu vytížení účastníků. Snad ale jedno setkání v listopadu bude. Napíšu sem

Dík za zpětnou vazbu
OK, budu sledovat

SW Flextube 8", 24 ES68, 14, 8,8, 5,5 MEADE82 UWA, Nikon Aculon 10x50
Spíš to vypadá na příští měsíc...dvader píše:Ano,
20” SW DOBSON GoTo, APM APO 152, Officina APO 130, TS APO 80, EQ8R, AZ-EQ6, AM5, Dobson SW 12", SW MAK 180, RASA 8, iOptron Pro AZ, 10" DK R. F. Royce; TeleVue EP; ASI: 294MC,462MC,662MC,2600MM,2600MCduo; Zeiss Bino; Quark Ha; ADC Gutekunst;
-
- Věk: 34
No, pokud se vám nějaké to setkání podaří dát dohromady, tak bych se rád přidal a poznal tu pár lidí i osobně.
Jinak pokud jde o pracovní vytížení a nedostatek času, tak to plně chápu
Jinak pokud jde o pracovní vytížení a nedostatek času, tak to plně chápu

Dobson 250/1250, triedr 10x50
Nostalgické setkání po letech v původní hospůdce Mlýn!
Tak nějak ještě (ne)existujeme…
Tak nějak ještě (ne)existujeme…

Pro nás, co ty obličeje neznáme, by možná bylo užitečné pod fotografii připojit alespoň nicky z AF, pokud jsou.